Her ay belli bir ücret karşılığında size hak tanımlıyorlar. Tarifede hangi haklar varsa parasını ödediğiniz taktirde sahip oluyorsunuz bir ay boyunca.Arkadaşlar herkes biliyordur büyük ihtimalle ama ben bilmiyorum gerçekten. Faturasız hatlardaki tarifeler nedir? Hat alırken seçiyoruz ya.
Faturasızlarda içine internet aldığımız kadar kullanamıyormuyuz?İçerisinde dakika, SMS ve internet bulunan paketler. Paketteki kadarını kullanabiliyorsunuz ardından aşım oluyor. Bazı paketlerde otomatik paket aşımını iptal eden ek özellikler var Akıllı fatura gibi.
Parasını ödemek zorunlu mu?Her ay belli bir ücret karşılığında size hak tanımlıyorlar. Tarifede hangi haklar varsa parasını ödediğiniz taktirde sahip oluyorsunuz bir ay boyunca.
Zorunlu değil ancak mesela 7 ay boyunca ödemezseniz hattınız kapanıyor tekrar açtırmak için gine bir ücret vermeniz gerekiyor ek olarak. Faturalıda mantık şöyle oluyor parayı ödemeden haklarını veriyor ancak parayı ödemen gerek tabiki. Ancak faturasızda parayı ödedikten sonra sana haklarını veriyor.Faturasızlarda içine internet aldığımız kadar kullanamıyormuyuz?
Parasını ödemek zorunlu mu?
Mesela 7 ay sonra nekadar ödicez ben hiçbirşey anlamadım gerçekten beynim error verdi şuan.Zorunlu değil ancak mesela 7 ay boyunca ödemezseniz hattınız kapanıyor tekrar açtırmak için gine bir ücret vermeniz gerekiyor ek olarak.
184 gün sonunda tekrar TL yüklenmezse hattınız pasif dönem olarak adlandırılan 92 günlük pasif sonunda iptal edilir.Zorunlu değil ancak mesela 7 ay boyunca ödemezseniz hattınız kapanıyor tekrar açtırmak için gine bir ücret vermeniz gerekiyor ek olarak.
O konuda emin değilim hocam ancak bakın şimdi parayı ödemek zorunlu değil. Parayı ödemezseniz kimseyi arayamaz, mobil veri kullanamaz ve SMS atamazsınız. Ancak başkaları sizi arayabilir ve SMS atabilir. Mesela eğer 7 ay boyunca hiç para yüklemezseniz hattınız kapanıyor hattınızı tekrar açtırmak için para vermeniz lazım. Benim bildiğim bu şekilde. Kapanıyor derken arkadaşın da dediği gibi pasif dönem demek istiyorum yani yanlış tabir kullandım biraz.Mesela 7 ay sonra nekadar ödicez ben hiçbirşey anlamadım gerçekten beynim error verdi şuan.
Hocam onu demiyorum ben durun fotoğraf atıyım turkcellde yeni hat alırken bunları seçtiriyor faturasızda tarife seç diyor.184 gün sonunda tekrar TL yüklenmezse hattınız pasif dönem olarak adlandırılan 92 günlük pasif sonunda iptal edilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.