Çözüldü Tarih bölümü kaç yılda biter?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba. 20 yaşında YKS'ye gireceğim tarih bölümünü kazanmak istiyorum. En az ve normal olarak kaç yılda biter?

Çözüm
Uzamazsa normalde 4 yıl. Yaz okulu ve üstten ders alarak 2-3 yılda da bitirilebilir. Bir arkadaşım ilköğretim matematik öğretmenliği bölümünü yaz okulu ve üstten ders takviyesiyle 2 senede bitirmişti.
4 yıl eğitim süresi var 4 yılda biter. Mühendislikler ya da matematik gibi temel bilimler ile karşılaştırınca okumak daha kolaydır genel olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakmayın bu konuları çok bilmiyorum 4 yılı geçer mi diye merak etmiştim sadece.
Kusurluk bir durum yok hocam insan gibi soru sormuşsunuz.

Bende çok bilgiliyim diyemem ama etrafımdaki ve sosyal medyadaki herkes önü kapalı bir bölüm olduğunu söylüyor. Yani mezun olup işsiz kalmak vs hoş olmaz. 2 yıllık bölümlerden mezun olup 80 üzeri KPSS ile memur olunabilir. Bunu da bir düşünün.

Uzamazsa normalde 4 yıl. Yaz okulu ve üstten ders alarak 2-3 yılda da bitirilebilir. Bir arkadaşım ilköğretim matematik öğretmenliği bölümünü yaz okulu ve üstten ders takviyesiyle 2 senede bitirmişti.
Üstten ders almayı ilk defa duydum. Bilgilendirdiğiniz için sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…