M mertcansiu Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #1 Başlıktaki soru aynısı tarihi geçti.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.382 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #2 mertcansiu dedi: Başlıktaki soru aynısı tarihi geçti. Genişletmek için tıkla... Lise kayıtları 1. ve 2. nakillere kadar devam eder. Ayrıca kayıt yaptırmayınca 2 -3 gün geç sizi hemen silmiyorlar ki? Dert etmeyin yani.
mertcansiu dedi: Başlıktaki soru aynısı tarihi geçti. Genişletmek için tıkla... Lise kayıtları 1. ve 2. nakillere kadar devam eder. Ayrıca kayıt yaptırmayınca 2 -3 gün geç sizi hemen silmiyorlar ki? Dert etmeyin yani.
M mertcansiu Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #3 Ahmsef dedi: Lise kayıtları 1. ve 2. nakillere kadar devam eder. Ayrıca kayıt yaptırmayınca 2 -3 gün geç sizi hemen silmiyorlar ki? Dert etmeyin yani. Genişletmek için tıkla... Ben interneten baktım okul sitesine bana ayın 10nuna randevu vermişler.
Ahmsef dedi: Lise kayıtları 1. ve 2. nakillere kadar devam eder. Ayrıca kayıt yaptırmayınca 2 -3 gün geç sizi hemen silmiyorlar ki? Dert etmeyin yani. Genişletmek için tıkla... Ben interneten baktım okul sitesine bana ayın 10nuna randevu vermişler.