M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 908 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #1 Dün size destek sözü veren ülkeler tam ihtiyacınız varken muharebe sahasında ortada olmazlar. Askeri teknoloji paylaşımı ve kaynak kodu gibi kritik konularda en yakın ülkeler bile birbirinin gözünün yaşına bakmazlar.
Dün size destek sözü veren ülkeler tam ihtiyacınız varken muharebe sahasında ortada olmazlar. Askeri teknoloji paylaşımı ve kaynak kodu gibi kritik konularda en yakın ülkeler bile birbirinin gözünün yaşına bakmazlar.
BlackJackS Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 413 Çözümler 5 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #2 İnsan açgözlü bir varlıktır. Bu yüzdende adem cennetteki elmayı yedi ve ceremesini de çekti. Aynısı bir farkı yok.
İnsan açgözlü bir varlıktır. Bu yüzdende adem cennetteki elmayı yedi ve ceremesini de çekti. Aynısı bir farkı yok.
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 20 Mayıs 2025 #3 M3rt0o dedi: Dün size destek sözü veren ülkeler tam ihtiyacınız varken muharebe sahasında ortada olmazlar. Askeri teknoloji paylaşımı ve kaynak kodu gibi kritik konularda en yakın ülkeler bile birbirinin gözünün yaşına bakmazlar. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak soruyu anlayamadım biraz detaylı yazabilir misiniz? BlackJackS dedi: İnsan açgözlü bir varlıktır. Bu yüzdende adem cennetteki elmayı yedi ve ceremesini de çekti. Aynısı bir farkı yok. Genişletmek için tıkla... Açgözlü ve doyumsuz bir varlık aynı zamanda doğayı tahrip eden yine biz insanlarız.
M3rt0o dedi: Dün size destek sözü veren ülkeler tam ihtiyacınız varken muharebe sahasında ortada olmazlar. Askeri teknoloji paylaşımı ve kaynak kodu gibi kritik konularda en yakın ülkeler bile birbirinin gözünün yaşına bakmazlar. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak soruyu anlayamadım biraz detaylı yazabilir misiniz? BlackJackS dedi: İnsan açgözlü bir varlıktır. Bu yüzdende adem cennetteki elmayı yedi ve ceremesini de çekti. Aynısı bir farkı yok. Genişletmek için tıkla... Açgözlü ve doyumsuz bir varlık aynı zamanda doğayı tahrip eden yine biz insanlarız.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #4 Devletin duyguları olmaz, devletler değil halklar dost olur.
M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 908 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #5 Pluxy01 dedi: Devletin duyguları olmaz, devletler değil halklar dost olur. Genişletmek için tıkla... Fransa baltayı taşa vurdu hem Hindistan'a uçakların kaynak kodunu vermiyor hem de uçakları düştü yıllardır satamadığı uçakların kimse yüzünde bakmaz gibi hissediyorum
Pluxy01 dedi: Devletin duyguları olmaz, devletler değil halklar dost olur. Genişletmek için tıkla... Fransa baltayı taşa vurdu hem Hindistan'a uçakların kaynak kodunu vermiyor hem de uçakları düştü yıllardır satamadığı uçakların kimse yüzünde bakmaz gibi hissediyorum
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 20 Mayıs 2025 #6 Pluxy01 dedi: Devletin duyguları olmaz, devletler değil halklar dost olur. Genişletmek için tıkla... Ama devletler savaşır insanlar ölür.
Pluxy01 dedi: Devletin duyguları olmaz, devletler değil halklar dost olur. Genişletmek için tıkla... Ama devletler savaşır insanlar ölür.
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.695 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 21 Mayıs 2025 #7 Savaş barıştır. Özgürlük Köleliktir. Cahillik güçtür.