Burakk52 Femtopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #1 Sınava son akşam çalıştırılmak zorunda bırakıldım. Hoca ısrarla konuları vermiyor. Tarih bilgim yok. Ne yapayım dostlar?
Sınava son akşam çalıştırılmak zorunda bırakıldım. Hoca ısrarla konuları vermiyor. Tarih bilgim yok. Ne yapayım dostlar?
emirfirat60 Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #2 Kaçıncı sınıfsın elimde hocanın attığı bir pdf var atabilirim. 10. Sınıfım ben.
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Yer Semerkant 7 Ocak 2025 #3 Kaçıncı sınıftasınız?
Emirolord Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 510 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #4 Hoca konuları vermiyor diye bir şey yok sayfa sayılarını veya senaryoyu vermek zorunda ya da internettende bakabilirsin. Okuyacaksın aklında kalmasını istediğin yerleri bir kağıda yaz.
Hoca konuları vermiyor diye bir şey yok sayfa sayılarını veya senaryoyu vermek zorunda ya da internettende bakabilirsin. Okuyacaksın aklında kalmasını istediğin yerleri bir kağıda yaz.
PolterGeist Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 7 Ocak 2025 #5 Burakk52 dedi: Sınava son akşam çalıştırılmak zorunda bırakıldım. Hoca ısrarla konuları vermiyor. Tarih bilgim yok. Ne yapayım dostlar? Genişletmek için tıkla... Konuları vermiyorsa işlediğiniz konuları not alıp çalışmanız lazım. Ders kitabını açıp çalışmayı deneyebilirsiniz. 60-70 sayfa çalışıyorduk bizde lisede.
Burakk52 dedi: Sınava son akşam çalıştırılmak zorunda bırakıldım. Hoca ısrarla konuları vermiyor. Tarih bilgim yok. Ne yapayım dostlar? Genişletmek için tıkla... Konuları vermiyorsa işlediğiniz konuları not alıp çalışmanız lazım. Ders kitabını açıp çalışmayı deneyebilirsiniz. 60-70 sayfa çalışıyorduk bizde lisede.
TacoLynx Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #6 Burakk52 dedi: Sınava son akşam çalıştırılmak zorunda bırakıldım. Hoca ısrarla konuları vermiyor. Tarih bilgim yok. Ne yapayım dostlar? Genişletmek için tıkla... hocam senaryoları vermediler mi
Burakk52 dedi: Sınava son akşam çalıştırılmak zorunda bırakıldım. Hoca ısrarla konuları vermiyor. Tarih bilgim yok. Ne yapayım dostlar? Genişletmek için tıkla... hocam senaryoları vermediler mi
PolterGeist Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 7 Ocak 2025 #7 TacoLynx dedi: hocam senaryoları vermediler mi Genişletmek için tıkla... Senaryoya kendisi de bakabilir.
TacoLynx dedi: hocam senaryoları vermediler mi Genişletmek için tıkla... Senaryoya kendisi de bakabilir.
TheKaan0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.635 Çözümler 4 7 Ocak 2025 #8 Ben hikayeleştirerek yaparım. Şu şöyle olduğu için bu olmuş, dolayısıyla buna sebep olmuş gibi. Örgü gibi ilki aklıma geldi mi gerisini de yapardım.
Ben hikayeleştirerek yaparım. Şu şöyle olduğu için bu olmuş, dolayısıyla buna sebep olmuş gibi. Örgü gibi ilki aklıma geldi mi gerisini de yapardım.
Emirolord Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 510 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #9 PolterGeist dedi: Senaryoya kendisi de bakabilir. Genişletmek için tıkla... Birkaç senaryo arasından hocanın seçtiğini bilmesi gerekiyor.
PolterGeist dedi: Senaryoya kendisi de bakabilir. Genişletmek için tıkla... Birkaç senaryo arasından hocanın seçtiğini bilmesi gerekiyor.
PolterGeist Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 7 Ocak 2025 #10 Emirolord dedi: Birkaç senaryo arasından hocanın seçtiğini bilmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Paylaşan hoca da var paylaşmayan da. Zaten yarın sınava girecek arkadaş. Kopya kağıtları hazırlamaya başla. Burakk52 dedi: Sınava son akşam çalıştırılmak zorunda bırakıldım. Hoca ısrarla konuları vermiyor. Tarih bilgim yok. Ne yapayım dostlar? Genişletmek için tıkla...
Emirolord dedi: Birkaç senaryo arasından hocanın seçtiğini bilmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Paylaşan hoca da var paylaşmayan da. Zaten yarın sınava girecek arkadaş. Kopya kağıtları hazırlamaya başla. Burakk52 dedi: Sınava son akşam çalıştırılmak zorunda bırakıldım. Hoca ısrarla konuları vermiyor. Tarih bilgim yok. Ne yapayım dostlar? Genişletmek için tıkla...