K Kuzeykesgin Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #11 Burakk52 dedi: Sınava son akşam çalıştırılmak zorunda bırakıldım. Hoca ısrarla konuları vermiyor. Tarih bilgim yok. Ne yapayım dostlar? Genişletmek için tıkla... hocam okul sayfalarında senaryoyu paylaşıyorlar altınada kurulumuz şu senaryoyu secmiştir diye yazıyolar odan bak
Burakk52 dedi: Sınava son akşam çalıştırılmak zorunda bırakıldım. Hoca ısrarla konuları vermiyor. Tarih bilgim yok. Ne yapayım dostlar? Genişletmek için tıkla... hocam okul sayfalarında senaryoyu paylaşıyorlar altınada kurulumuz şu senaryoyu secmiştir diye yazıyolar odan bak
TacoLynx Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #12 Burakk52 dedi: Sınava son akşam çalıştırılmak zorunda bırakıldım. Hoca ısrarla konuları vermiyor. Tarih bilgim yok. Ne yapayım dostlar? Genişletmek için tıkla... youtubeden video izle sabah erken kalk yine izle aklına yine biraz bişeyler girer okula gidincede arkadaşlarla tekrar edersin.
Burakk52 dedi: Sınava son akşam çalıştırılmak zorunda bırakıldım. Hoca ısrarla konuları vermiyor. Tarih bilgim yok. Ne yapayım dostlar? Genişletmek için tıkla... youtubeden video izle sabah erken kalk yine izle aklına yine biraz bişeyler girer okula gidincede arkadaşlarla tekrar edersin.
Emirolord Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 510 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #13 TacoLynx dedi: YouTube'dan video izle sabah erken kalk yine izle aklına yine biraz bir şeyler girer okula gidincede arkadaşlarla tekrar edersin. Genişletmek için tıkla... Kaç senelik öğrenciyim bir kere şu sabah kalkıp çalışırım yalanına kendim bile inanmadım.
TacoLynx dedi: YouTube'dan video izle sabah erken kalk yine izle aklına yine biraz bir şeyler girer okula gidincede arkadaşlarla tekrar edersin. Genişletmek için tıkla... Kaç senelik öğrenciyim bir kere şu sabah kalkıp çalışırım yalanına kendim bile inanmadım.