Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.736 Makaleler 2 Çözümler 14 5 Ocak 2023 #1 Merhaba. Osmanlı tarihi konulu olan sitede aos.js ve animate. CSS kullanılarak animasyon yapılmalı mı? Tarih temalı sitede animasyon gerekli mi?
Merhaba. Osmanlı tarihi konulu olan sitede aos.js ve animate. CSS kullanılarak animasyon yapılmalı mı? Tarih temalı sitede animasyon gerekli mi?
rr1907 Megapat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 699 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #2 Yeniçocuk dedi: Merhaba. Osmanlı tarihi konulu olan sitede aos.js ve animate. CSS kullanılarak animasyon yapılmalı mı? Tarih temalı sitede animasyon gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Bence görselliğe ekstra kalite katabilir.
Yeniçocuk dedi: Merhaba. Osmanlı tarihi konulu olan sitede aos.js ve animate. CSS kullanılarak animasyon yapılmalı mı? Tarih temalı sitede animasyon gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Bence görselliğe ekstra kalite katabilir.
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 5 Ocak 2023 #3 Animasyon güzel durmaz.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.736 Makaleler 2 Çözümler 14 5 Ocak 2023 #4 Nos NiTrOgEn dedi: Animasyon güzel durmaz. Genişletmek için tıkla... Animasyon kasıt o dive geldiğinde gözükmesi gibi. Aos.Js fade-right gibi. rr1907 dedi: Bence görselliğe ekstra kalite katabilir. Genişletmek için tıkla... Verileri Vikipedi'den aldığım için resim ve savaş ile ilgili bilgi kutusu mevcut. Görsel ve kullanıcı odaklı tasarım yapmaya çalıştım.
Nos NiTrOgEn dedi: Animasyon güzel durmaz. Genişletmek için tıkla... Animasyon kasıt o dive geldiğinde gözükmesi gibi. Aos.Js fade-right gibi. rr1907 dedi: Bence görselliğe ekstra kalite katabilir. Genişletmek için tıkla... Verileri Vikipedi'den aldığım için resim ve savaş ile ilgili bilgi kutusu mevcut. Görsel ve kullanıcı odaklı tasarım yapmaya çalıştım.
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 5 Ocak 2023 #5 Yeniçocuk dedi: Animasyon kasıt o dive geldiğinde gözükmesi gibi. Genişletmek için tıkla... Çocuksu durur diye düşünüyorum.
Yeniçocuk dedi: Animasyon kasıt o dive geldiğinde gözükmesi gibi. Genişletmek için tıkla... Çocuksu durur diye düşünüyorum.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.736 Makaleler 2 Çözümler 14 5 Ocak 2023 #6 Nos NiTrOgEn dedi: Çocuksu durur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle ama nedense web sayfasında eksik var gibi geliyor.
Nos NiTrOgEn dedi: Çocuksu durur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle ama nedense web sayfasında eksik var gibi geliyor.
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 5 Ocak 2023 #7 Yeniçocuk dedi: Öyle ama nedense web sayfasında eksik var gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... İncelediğim tarih sitelerinde böylesinin daha güzel olduğunu gördüm.
Yeniçocuk dedi: Öyle ama nedense web sayfasında eksik var gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... İncelediğim tarih sitelerinde böylesinin daha güzel olduğunu gördüm.
rr1907 Megapat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 699 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #8 Yeniçocuk dedi: Öyle ama nedense web sayfasında eksik var gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Animasyon derken, nasıl bir şey ama... Hareketli görseller, sayfa geçişleri vs. mi?
Yeniçocuk dedi: Öyle ama nedense web sayfasında eksik var gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Animasyon derken, nasıl bir şey ama... Hareketli görseller, sayfa geçişleri vs. mi?
Gnosis Centipat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #9 Web sayfasını netlify vs gibi bir platformda canlıya alıp ön izleme paylaşma imkanınız olursa inceleyelim daha detaylı yorum yapabiliriz ortaya çıkan sonucu görmeden bir şey diyemeyeceğim.
Web sayfasını netlify vs gibi bir platformda canlıya alıp ön izleme paylaşma imkanınız olursa inceleyelim daha detaylı yorum yapabiliriz ortaya çıkan sonucu görmeden bir şey diyemeyeceğim.
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #10 Fade in gibi animasyonlar güzel olabilir. Abartmadığınız sürece sorun olmaz.