crowlers Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 126 Yer Bursa 13 Mayıs 2020 #11 AslanOnbir dedi: Aklıma çok güzel bir isim ve slogan geldi. İsim "tarihnetwork" sloganı ise "Tarih'in İnternet (ya da ağ) Uzantısı!" şeklinde. Nasıl sizce ? Ben çok orjinal buldum. Genişletmek için tıkla... Bence güzel, özgün olmuş bunu kullanabilirsiniz.
AslanOnbir dedi: Aklıma çok güzel bir isim ve slogan geldi. İsim "tarihnetwork" sloganı ise "Tarih'in İnternet (ya da ağ) Uzantısı!" şeklinde. Nasıl sizce ? Ben çok orjinal buldum. Genişletmek için tıkla... Bence güzel, özgün olmuş bunu kullanabilirsiniz.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #12 Genel anlamda İngilizce veya birleşik kelime tarzı öneriler yapılmış. Tevarih nasıl olur?
AslanOnbir Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 962 Çözümler 6 13 Mayıs 2020 #13 crowlers dedi: Bence güzel, özgün olmuş bunu kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim HABAR dedi: Genel anlamda İngilizce veya birleşik kelime tarzı öneriler yapılmış. Tevarih nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Öneriniz için sağol ama kullanacağım ismi buldum
crowlers dedi: Bence güzel, özgün olmuş bunu kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim HABAR dedi: Genel anlamda İngilizce veya birleşik kelime tarzı öneriler yapılmış. Tevarih nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Öneriniz için sağol ama kullanacağım ismi buldum