Bu alandaki tüm fotografsız ilan sahipleri fotoları koyduğunda bende dolaptan indirir kutusundan çıkarır çeker buraya koyarım. Diğer ilan sahiplerine ulaşmaya başlayabilirsiniz. Yolunuz açık olsun.
Ben sana kim ne kadara satıyor bak demedim zaten, öyle bir ilan vermişsin ki sanki bulunmaz bir konsoldan bahsediyorsun ve fiyatı bile ortada yok. İlk nesil PlayStation olur anlarım da PS One öyle değil.
Bu alandaki tüm fotografsız ilan sahipleri fotoları koyduğunda bende dolaptan indirir kutusundan çıkarır çeker buraya koyarım. Diğer ilan sahiplerine ulaşmaya başlayabilirsiniz. Yolunuz açık olsun.
Her ilan sahibi ürünün fotoğrafını koymayabilir lakin sen fiyatı da koymayıp yüksek beklenti içine girmişsin. Yüksek teklif bekliyorsan hiç değilse ürünün fotoğrafını ekle, ürünün fotoğrafını eklemeyeceksen istediğin fiyatı söyle. İlanda elle tutulur bir şey olsun.
Ben o halde buna sahtekarlık derim. Elbet başkaları da bu şekilde yapıyordur. "Son Mesajlar" kısmında sizin konunuzu gördüğümde bakayım dedim, size rast geldim. Başkaları da bu şekilde bir ilan verirse onları da uyarmaktan çekinmem.
Ben o halde buna sahtekarlık derim. Elbet başkaları da bu şekilde yapıyordur. "Son Mesajlar" kısmında sizin konunuzu gördüğümde bakayım dedim, size rast geldim. Başkaları da bu şekilde bir ilan verirse onları da uyarmaktan çekinmem.
Fikrine sayğı duyarım. Ciddi olan belirtir görmek isterse görüntülü aramada bile gösterebilirim canlı canlı sıkıntı yok yani. Yoksa ben resim atamam yada almak istiyosan para gönder sonra göndercem gibi dolandırıcı tavırlarında değilim farkındaysan.