Boşverin hocam 5-10 gün neArkadaşlar elimde 7-8 paket açılmamış çiğ köfte vardı 2-3 günde 3-4 paket bitirdimAma yarın tarihinin bitmesine son gün, sizce tarihi geçtikten 5-10 gün sonra yenmesi sıkıntı yapar mı?
Arkadaşlar elimde 7-8 paket açılmamış çiğ köfte vardı 2-3 günde 3-4 paket bitirdimama yarın tarihinin bitmesine son gün, sizce tarihi geçtikten 5-10 gün sonra yenmesi sıkıntı yapar mı?
lavaşsız bu sıkım olanLavaşlari küflenmiş mi diye bakardım, kuflenmemis ise ben yerdim sorun olacagini dusunmuyorum.
Hocam son tüketim tarihinde yemek aniden bozulmuyor ya, yiyin gitsin. Ne olacak beş günden?Arkadaşlar elimde 7-8 paket açılmamış çiğ köfte vardı 2-3 günde 3-4 paket bitirdimAma yarın tarihinin bitmesine son gün, sizce tarihi geçtikten 5-10 gün sonra yenmesi sıkıntı yapar mı?
doğru söyliyorsn kral adanadaysan gel veriyim bikaç paketHocam son tüketim tarihinde yemek aniden bozulmuyor ya, yiyin gitsin. Ne olacak beş günden?
Bir otobüsün bagajına girer gelirim hocam, yarın sabah 06.00 civarı otogardan alırsınız beni.doğru söyliyorsn kral adanadaysan gel veriyim bikaç paket![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.