Hocam yalnız dikkatinizi çekerim, SON tüketim tarihidir o tarih. Adamlar o son raddesine kadar hesaplıyor işte. O yüzden çoğu şeyin STT'si çok uzun sürelerde. Son tüketim tarihi, ideal tüketim tarihi değildir.
Bir sefer okuduğum Camii'ye Şok marketten 2 koli ramazan şerbeti ücretsiz hediye gelmişti hepsinin tarihi birkaç ay geçmişti. 3 şişe içtim tatları çok ta güzeldi henüz bir ayıbını görmedim. Kokusu görünüşü ve tadında sorun yok ise devam.
Bir sefer okuduğum Camii'ye Şok marketten 2 koli ramazan şerbeti ücretsiz hediye gelmişti hepsinin tarihi birkaç ay geçmişti. 3 şişe içtim tatları çok ta güzeldi henüz bir ayıbını görmedim. Kokusu görünüşü ve tadında sorun yok ise devam.
Bir sefer okuduğum Camii'ye şok marketten 2 koli ramazan şerbeti ücretsiz hediye gelmişti hepsinin tarihi birkaç ay geçmişti. 3 şişe içtim tatları çok ta güzeldi henüz bir ayıbını görmedim. Kokusu görünüşü ve tadında sorun yok ise devam.
Afiyet olsun kral benim de daha önce öyle deneyimlerim olmuştu herhangi bir şey olmadı çok şükür ama bir sağlıkçıydı sanırım etkileri hemen olmaz ileride oluşur demişti ama inşaallah bir şey olmaz bakalım.
Hocam yalnız dikkatinizi çekerim, SON tüketim tarihidir o tarih. Adamlar o son raddesine kadar hesaplıyor işte. O yüzden çoğu şeyin STT'si çok uzun sürelerde. Son tüketim tarihi, ideal tüketim tarihi değildir.
Şöyle düşünün hocam: STT, bir yiyeceğin tam olarak hangi günde zararlı olacağını belirleyemez. STT'si yarınsa bugün sağlıklı yarından sonra sağlıksız gibi tam bir şey diyemeyiz.