Tarihi geçmiş Coca-Cola Energy içilir mi?

Arkadaşlar Coca-Cola'ları içtim bir şey olmadı şükür hayattayım. Teşekkürler.

Tarihi 1bucuk aya yakın geçmiş enerji içeceği ile konuyu hortlatıyorum efenim. Şayet internette bu konuyla alakalı fazla birşey bulamamış ve deneyenini görmemiş vaziyetteyim. Öğrenciyiz cepteki paraya bakıp canımda çekmişken, e tarihi geçmemiş olanı da kalmamısken ben lan ben bunu yarı parasına alırım diyerekten almış bulundum ama icince de bi pişmanlık geldi konu sağlık sonuçta. Ama iyi haber, stt değil tett olmasına güvenerek aldım şu dandik 1 litre olan bluebilmemneyden. Yarıladım, zaten şişmiş ve asitli birşeyle ferahlama ihtiyacı duymus midemi şimdi çivi çiviyi söker diyerekten asitli fanta ile yikayacagım ve varsa içtiğim şeyde zararlı birşey yanmasını umacağım. Yarın guncellemeye çalışırım, hiç haber alamazsanız korkmayin muhtemelen unutmuşumdur

Hocam hortlattığınız konuyu tekrar hortlatıyorum ama bir problem yaşadınız mı? 6-7 ay önce aldığım Red Bull sugar free'nin son kullanma tarihi ağustos 2024. acaba içsem bir sıkıntı olur mu? Buzdolabından aldım ve aldığımdan beri buzdolabında.

hort kere hort kral geç kalmışım amma yine de yazayım. Hiçbir şey olmadı, enerji içeceklerinde zaten pek sıkıntı olmazmış beklemesi amaa yinede bunu bilirken bile içince insanın içine düşen sağlığından olma şüphesi karşılığında içmeye değer mi dersen eğer susuzluktan ölünmüyor, enerji içeceği için krizlere girilmiyorsa gerek yok. İçtikten sonra gelen pişmanlık rahatsız edici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…