Tarihi geçmiş didi içmek

dwarekithx

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç gün önce marketten aldım ama tarihine bakmadım. Ablada bakmamış ki bir şey demedi, eve geldim içtim. Hatta şimdi bir kapağına bakma şansım oldu ve tarih 2022 8. ay falan gösteriyor, 1 2 bardak içtim bir sorunum yok. Şimdi bir daha içicem, bir şey olmaz değil mi?

Hocam bir daha neden içiyorsunuz o kadar heryerde yazıyor tarihi geçmiş birşeyler içmeyin diye.

Ben tarihi 2 hafta geçmiş yoğurt kaşıklamıştım zamanında. Ne kadar bilinçsiz bi' hareket olsa da öğrenci olmanın getirdiği tutumluluk yüzünden yemiştim. Sen zaten 1 2 bardak içmişsin. Benim için çok mühim değil tarihi geçmiş geçmemiş. Afiyet bal şeker olsun

Hocam sonra ne olmuştu çok merak ettim.

Tekrar içmenin amacı ne? Zehirlenmekmi istiyorsun? Git iade et yarın.

Çok ironik, hocam bunu fark edip neden bir daha içiyorsunuz?

Hocam sonra ne olmuştu çok merak ettim.
Valla hocam yediğim yoğurt ekşi bi' yoğurttu. Ayıptır söylemesi yaklaşık 1.5 kilo civarı bi' yoğurt yedim. Tabii obur gibi bi' günde yemedim birkaç güne böldüm. Yoğurdu bitirdikten sonra da başıma bir şey gelmedi yani gayet trup gibiyim. Yani dediğim gibi kendimi takdir etmiyorum bu davranışım hakkında fakat zor durumda yenebilir.

Sorun olacağını düşünmüyorum, bir rahatsızlık hissederseniz doktora gözükmenizde fayda var ve bir ürünü almadan önce kesinlikle son kullanma tarihine bakın. Kasiyerlerin ve esnafların ürünlerin son kullanma tarihine dikkat ettiğini sanmıyorum ve bir ürünü almadan önce de kesinlikle son kullanma tarihine bakıyorum, size de tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…