kullanıcıberat Femtopat Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #1 Piliç döner almıştım dolapta unuttum (dondurucu değil buzdolabının büyük kısmında) tarihi 10 gün geçmişti ve bugün yedim bir şey olur mu?
Piliç döner almıştım dolapta unuttum (dondurucu değil buzdolabının büyük kısmında) tarihi 10 gün geçmişti ve bugün yedim bir şey olur mu?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.660 Makaleler 51 Çözümler 45 18 Kasım 2024 #2 Dua edin de bir şey olmasın. Tavuk zehirlenmesi çok büyük sıkıntıdır.
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.964 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 18 Kasım 2024 #3 Olur desek napacaksınız hocam? Bu saatten sonra denilecek tek şey afiyet bal şeker olsun. Umarım önümüzdeki saatlerde geçmiş olsun demeyiz.
Olur desek napacaksınız hocam? Bu saatten sonra denilecek tek şey afiyet bal şeker olsun. Umarım önümüzdeki saatlerde geçmiş olsun demeyiz.
Fall Before Me Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 809 Çözümler 4 18 Kasım 2024 #4 kullanıcıberat dedi: Piliç döner almıştım dolapta unuttum (dondurucu değil buzdolabının büyük kısmında) tarihi 10 gün geçmişti ve bugün yedim bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Olabilir bol sıvı tüket
kullanıcıberat dedi: Piliç döner almıştım dolapta unuttum (dondurucu değil buzdolabının büyük kısmında) tarihi 10 gün geçmişti ve bugün yedim bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Olabilir bol sıvı tüket
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.160 Makaleler 65 Çözümler 1.032 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #5 Tavuk zehirlenmesini düşmanımın bile yaşamasını istemem, çok sıkıntılı durum. 10 günden bir şey olmaz da gene de dikkat edin, buzdolabının içindeymiş zaten.
Tavuk zehirlenmesini düşmanımın bile yaşamasını istemem, çok sıkıntılı durum. 10 günden bir şey olmaz da gene de dikkat edin, buzdolabının içindeymiş zaten.