Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.023 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #11 LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: @Uton, SMS ile doğrulamanın niye önerilmediğini anlayamadım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Çünkü SMS güvensiz bir iletişim protokolü. SMS yönlendirilmesi yapılabiliyor. Yani sizin telefonunuza gelmesi gereken mesaj, kötü amaçlı kişilerin eline geçebiliyor. Buna SMS swap deniyor. SIM swap scam - Wikipedia en.wikipedia.org Tabi ki yine kullanmakta fayda var, hiç yoktan iyidir. Ama varsa, önce uygulama tabanlı 2FA kullansanız daha iyi olur.
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: @Uton, SMS ile doğrulamanın niye önerilmediğini anlayamadım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Çünkü SMS güvensiz bir iletişim protokolü. SMS yönlendirilmesi yapılabiliyor. Yani sizin telefonunuza gelmesi gereken mesaj, kötü amaçlı kişilerin eline geçebiliyor. Buna SMS swap deniyor. SIM swap scam - Wikipedia en.wikipedia.org Tabi ki yine kullanmakta fayda var, hiç yoktan iyidir. Ama varsa, önce uygulama tabanlı 2FA kullansanız daha iyi olur.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 8 Temmuz 2024 #12 @Crownguard, uygulama tabanlı 2FA kullanıyorum. Cevaplar için teşekkür ederim. Sadece merak etmiştim, merakımı da gidermiş oldum.
@Crownguard, uygulama tabanlı 2FA kullanıyorum. Cevaplar için teşekkür ederim. Sadece merak etmiştim, merakımı da gidermiş oldum.