Tarihlere çok takıyorum

308943

Kilopat
Merhaba. Sorunum başlıktaki gibi. Örnek vermek gerekirse Steam hesabımın açılış tarihi, YouTube hesabımın açılış tarihi, WhatsApp hakkında kısmının yazılma tarihi gibi. Bunların eski olması hoşuma gidiyor nedense ama çok kafama takıyorum. Mesela geçenlerde YouTube hesabımı sildim. Hesap 2015 yılında açılmıştı ve sildiğimden ötürü açılış yılı 2022 oldu. Kendime çok kızdım. "Neden hesabımı sildim? Ne güzel 7 yıllıktı." falan diye. Bunu nasıl aşabilirim? Biliyorum çoğunuza garip gelebilir. Ben de anlamadım neden böyle olduğumu.

Tarihin sadece görüntüden ibaret olduğunu düşün.

Muhtemelen bir hevestir, geçer zamanla.

Eskiden yeni açılan şeyler beni de rahatsız ediyordu şöyle düşünün 1 gün veya 1 hafta sonra hesap 1 haftalık olacak ve yeni sayılmayacak çok ta takılmamak lazım gerek yok.

Ben de bazen takılıyorum ama arkadaşın dediği kadar değil. Mesela ilk Growtopia hesabımı 8 yıl önce açmıştım (oyun 9 yıl önce çıktı). Bazen aklıma geliyor ve vay be ne kadar eski bir hesabım varmış diyorum.

Derde bak ya , umarım tek derdin bu olur.
Tarih sadece bir sayı dostum.

bu düşünceler kafana geldiği zaman, bunları düşünmenin çok uzun sürmemesi gerektiğini hatırlıyorsan sıkıntı yoktur. Hatırlamıyorsan hatırla

Mesela şöyle bir şeye takar mısın? 1 Aralık 2021'de doğdun ama kimlikte 1 Ocak 2022 yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…