Tarihten 10 aldım

Kuru kuru

Hectopat
10. sınıfım ve tüm derslerim iyi iken tarihten bu notu aldım. Sınav klasikti ve tarihten çoğu kişi 5-20 civarı aldı. Ne yapacağımı bilemiyorum. Aileme de tarihten aldığım notu söyleyemediğim için 58 dedim. Ama onlara yalan söylediğim için içim içimi yiyor. Üstünede bu notu nasıl düzeleceğimi bilemeyince çok kötü oldum. 2. sınavdan 100 almam şart. Ama o kadar alsam bile notum 60 oluyor ve tarih dersinde hiç iyi değilim. Ne yapabilirim sizce?

Dostum tarihten bu zamana kadar 90 altında not almadım ve şunu söylemek isterim. Artık aldığın nota yapabileceğin bir şey yok. Tarih hocasıyla aranı iyi tut ki sözlün yüksek gelsin ve tarihi bir ders değil gerçekten tarihini Türk tarihini öğreniyormuş gibi çalış.

2. sınavdan 100 alırsan zaten hocan yükseldiğini görüp sözlülerinede yüksek verecektir. proje ödevi alabilrsiniz ayrıyeten bunlar ile ortalamanız

10+100 yaızlılar desek hocada bu ivmeyi görüp gaza gelip 85 verdi desek 2 tane ayrıyeten proje aldınız ondan 100 aldınız desek =

= 380/5 = 76 yaparsınız 2 saatlik bi dersinde 76 sının o kadar etkisi olmaz

Tarihten kalsan da bir şey olmaz, ikinci sınavdan 50 civarı almaya bak. Ortalaman 30 civarı düşer, hocan belki sözlü notuyla geçirebilir.

"Bilimsel değerlere göre sağa çarpıklık olan bir ölçme sonucu sizce ne kadar geçerli olabilir hocam, gerçekten hala sorunun biz de olduğunu mu düşünüyorsunuz?"

Hocana bu cümleyi kur. Hatanın sen de değil kendisinde olduğunu fark edecektir. Tabii belli bir düzeye erişmiş bir öğretmense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…