E emrekya Picopat Katılım 16 Eylül 2025 Mesajlar 144 13 Kasım 2025 #1 Tarkov Steam'de ön siparişe açıldı ve 15 dolar. Ben zamaninda bunu kat kat pahalıya aldım. İade etme ihtimalim var mı? Veya pahalıya alanlar için bir şey yaparlar mı?
Tarkov Steam'de ön siparişe açıldı ve 15 dolar. Ben zamaninda bunu kat kat pahalıya aldım. İade etme ihtimalim var mı? Veya pahalıya alanlar için bir şey yaparlar mı?
5zxCv5 Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2025 #2 Oyunu 2 saatten fazla oynadıysan ve satın alımın üzerinden 14 gün geçtiyse mümkün değil diye biliyorum.
Oyunu 2 saatten fazla oynadıysan ve satın alımın üzerinden 14 gün geçtiyse mümkün değil diye biliyorum.
afkybnds Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 1.472 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2025 #3 5zxCv5 dedi: Oyunu 2 saatten fazla oynadıysan ve satın alımın üzerinden 14 gün geçtiyse mümkün değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Steam dışında satın alınmış anladığım kadarıyla, bu durumda iade pek mümkün görünmüyor.
5zxCv5 dedi: Oyunu 2 saatten fazla oynadıysan ve satın alımın üzerinden 14 gün geçtiyse mümkün değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Steam dışında satın alınmış anladığım kadarıyla, bu durumda iade pek mümkün görünmüyor.