Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 14 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar ŞU top fiyatını hak ediyor mu acaba? Ve 2 yıl kullanacağım sıkıntı yaratır mı?
Kehriban Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #2 Tutkuu dedi: Arkadaşlar ŞU top fiyatını hak ediyor mu acaba? Ve 2 yıl kullanacağım sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Hakediyor , hatta arkadaşının burnuna gelirse kırılma ihtimalide beraberinde geliyor. Zımba gibi alın derim.
Tutkuu dedi: Arkadaşlar ŞU top fiyatını hak ediyor mu acaba? Ve 2 yıl kullanacağım sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Hakediyor , hatta arkadaşının burnuna gelirse kırılma ihtimalide beraberinde geliyor. Zımba gibi alın derim.
3 353535 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.601 Makaleler 2 Çözümler 8 14 Aralık 2021 #3 Tutkuu dedi: Arkadaşlar ŞU top fiyatını hak ediyor mu acaba? Ve 2 yıl kullanacağım sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Dayanıklı fakat çok ağır oluyor tarmaklar almanızı önermem. Onun yerine spalding ya da wilson bakabilirsiniz.
Tutkuu dedi: Arkadaşlar ŞU top fiyatını hak ediyor mu acaba? Ve 2 yıl kullanacağım sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Dayanıklı fakat çok ağır oluyor tarmaklar almanızı önermem. Onun yerine spalding ya da wilson bakabilirsiniz.
Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 14 Aralık 2021 #4 353535 dedi: Dayanıklı fakat çok ağır oluyor tarmaklar almanızı önermem. Onun yerine spalding ya da wilson bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bizim okulda bütün toplar spalding çok hafif geliyor. Kehriban dedi: Hak ediyor, hatta arkadaşının burnuna gelirse kırılma ihtimalide beraberinde geliyor. Zımba gibi alın derim. Genişletmek için tıkla... Bazı kişiler dokusu süngere benziyor diyorlar doğru mudur acaba?
353535 dedi: Dayanıklı fakat çok ağır oluyor tarmaklar almanızı önermem. Onun yerine spalding ya da wilson bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bizim okulda bütün toplar spalding çok hafif geliyor. Kehriban dedi: Hak ediyor, hatta arkadaşının burnuna gelirse kırılma ihtimalide beraberinde geliyor. Zımba gibi alın derim. Genişletmek için tıkla... Bazı kişiler dokusu süngere benziyor diyorlar doğru mudur acaba?
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #5 Tutkuu dedi: Arkadaşlar ŞU top fiyatını hak ediyor mu acaba? Ve 2 yıl kullanacağım sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Gülle.
Tutkuu dedi: Arkadaşlar ŞU top fiyatını hak ediyor mu acaba? Ve 2 yıl kullanacağım sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Gülle.
Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 14 Aralık 2021 #6 yaraliordek dedi: Gülle. Genişletmek için tıkla... Anlamadım?
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2021 #7 Tutkuu dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Ağır ve sert bir top.
Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 15 Aralık 2021 #8 353535 dedi: Dayanıklı fakat çok ağır oluyor tarmaklar almanızı önermem. Onun yerine spalding ya da wilson bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 2 yıl beni tatmin eder mi peki top? @yaraliordek @353535 Son düzenleme: 15 Aralık 2021
353535 dedi: Dayanıklı fakat çok ağır oluyor tarmaklar almanızı önermem. Onun yerine spalding ya da wilson bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 2 yıl beni tatmin eder mi peki top? @yaraliordek @353535
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2021 #9 Tutkuu dedi: 2 yıl beni tatmin eder mi peki top? @yaraliordek @353535 Genişletmek için tıkla... Uzun süre götürür. Performansından bir şey kaybetmez.
Tutkuu dedi: 2 yıl beni tatmin eder mi peki top? @yaraliordek @353535 Genişletmek için tıkla... Uzun süre götürür. Performansından bir şey kaybetmez.
Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 15 Aralık 2021 #10 yaraliordek dedi: Uzun süre götürür. Performansından bir şey kaybetmez. Genişletmek için tıkla... Peki 230TL bütçem var sizce bu toptan şaşmalı mıyım?
yaraliordek dedi: Uzun süre götürür. Performansından bir şey kaybetmez. Genişletmek için tıkla... Peki 230TL bütçem var sizce bu toptan şaşmalı mıyım?