Tarmak BT-500 alınır mı?

Hiç oynadınız mı topla? Oynadıysanız sektirirken toptan plastik sesi geliyor mu?

Evet oynadım. Ama soru çalışmadığım yerden geldi . Ses için ne desem yalan olur. Ayrıca topu sektirmesi bir tık zor.

O top arkadaşımda vardı ve top gerçekten çok ağır.

Hiç oynadınız mı topla? Oynadıysanız sektirirken toptan plastik sesi geliyor mu?

Topun detayını bilmiyorum ama. Bu toplar genelde indoor kullanım için üretiliyor. Dışarıda kullanırsan belli bir süre sonra soyulmalar başlıyor. Tutuş olarak ben şahsen sert bir top severim bu çok süngerimsi. Ama eğer ben yumuşak ve kapalı alanda kullanmak için alacağım diyorsan Decathlon'da Nike basketbol topları var. Benim tavsiyem o toplara bir bakman yönünde. Garantisi falanda oluyor yanılmıyorsam.

Bu toplar plastik değiller ses çıkmaz merak etmeyin.

Peki fiyatına göre en iyisi mi?

Ben aldım yakın zamanda daha 1 ay oldu az sekiyor ve ağır almanızı önermem ama dayanıklı dokusu da sünger gibi bayağı güzel.

Alacağım top BT500X grip sizin de mi öyle?
Evet oynadım. Ama soru çalışmadığım yerden geldi . Ses için ne desem yalan olur. Ayrıca topu sektirmesi bir tık zor.

Sektirmesi kötü derken ağırlığından kaynaklı mı? Ben R500 ile oynarken çok rahat sektiriyordum bunda sıkıntı çekmem gibi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…