@armas yorumlarınızı okudum gerçekten güzel konuşmuşsunuz ve beni anlamışsınız. Orta da benim korktuğum bir durum yok kavgadan çekinmem fakat olay sonrasında yaşanacak şeyleri hiç istemem üzerine ciğeri beş kuruş etmez birisi için adli sicilimi yakamam mesleğim hukuk üzerine. onun yaş 24 ben 21.
Güncelleme : Bu akşam yanıma geldi bir arkadaş aracılığıyla uzun uzun benden özür dileyip pişman olduğunu dile getirdi. O gün onun için zor geçmiş işten atılma kızdan ayrılma aile ile kavga vs derken bende patladı olay. Gelmeden önce de uyuşturucu aldığını kendisi söyledi. Bu akşam ben eyvallah çektim tam dağıldık geri motorla dönüp yakaladım onu baya sövmüştüm arkasından dile getirip sövdüm hakkını helal et dedim. O yine uyuşturucu kullanmış neye sövdün aileye mi sövdün deyip belini yoklayınca bende yok şahsına sövdüm dedim. Sonra yine seni öldürürüm bu konu ölüme gider vs laflar etti kafası yerinde değil diye bende tamam hadi görüşürüz deyip evime döndüm. Ortak arkadaşlara söyledim ailevi değerlere sövme konusunu ona söylemeyin diye bakalım kimse bir şey demezse muhabbet burada kapanır gibi.
Adalete güvenmiyorum.