Tarz önerisi

Makaleler
6
Yer
Eskişehir/Diyarbakır/Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba ağabeylerim ablalarım,
Şimdi benim herhangi bir tarzım yok, haliyle 15 yaşında olduğum için de bir tarza bir stile ihtiyacım var.
Ben saçlarımı uzatmayı severim ama saçlarım çabuk yağlanır ve kalın tellidir.
Saçlarımı her gün tararım düz olarak.
Kas falan diye düşünen olur diye 4 baklavam, kanat kaslarım var omuzlarım da hafif kaslı günde 30'ar 40'ar barfix ve şinav çekerim.
Yani sizlerden ricam bana güzel bir stil bulmanız.
Fotoğraf isterseniz de telefonu kırdım fotoğraf çekemiyorum. Geçen seneki fotoğrafımı atacağım o fotoğrafımdaki saçlarım biraz daha kısa o fotoğrafa göre yorum yapabilirsiniz.
Gelecek yorumlarınızı ve önerilerinizi merak ile bekliyor teşekkürlerimi sunuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parfüm sevmeyen çok kişi var. Kendin ol gibi demek te bence yanlış. Mutlu olacağın şekilde takıl başkasının düşüncesi hayatına yön vermemeli.

Parfüm sevmeyen çok kişi var. Kendin ol gibi demek te bence yanlış. Mutlu olacağın şekilde takıl başkasının düşüncesi hayatına yön vermemeli.
İnsan sadece kendisi olunca mutlu olamıyorsa yaşamasın. Öyle bir insan da yok yani. Çok saçma bir cümle kurdunuz.

Sen nasıl birisin kendin biliyormusun? Kendini her davranışınla keşfediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…