doguzkaan Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 248 Makaleler 1 Yer Lefinat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 5 Nisan 2021 #1 Programlama ve tasarım ile uğraşıyorum; Ekranı ikiye böldüğümde sorun çıkarmayacak, Renkleri doğru gösterecek, En az 27 inç, IPS, Bir monitör bakıyorum. Kendim şöyle bir model buldum, sizce iyi mi?
Programlama ve tasarım ile uğraşıyorum; Ekranı ikiye böldüğümde sorun çıkarmayacak, Renkleri doğru gösterecek, En az 27 inç, IPS, Bir monitör bakıyorum. Kendim şöyle bir model buldum, sizce iyi mi?
OceanWraith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 1.481 Çözümler 7 5 Nisan 2021 #2 Asus ProArt ürünlerini tavsiye ederim.
ToplayıcıBronuz Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 378 Çözümler 1 5 Nisan 2021 #3 Acer Nitro, ASUS TUF, Gamepower, Samsung bir sürü marka var en iyisi Hepsiburada'dan fiyat aralığını seçip yorumlara göz atın.
Acer Nitro, ASUS TUF, Gamepower, Samsung bir sürü marka var en iyisi Hepsiburada'dan fiyat aralığını seçip yorumlara göz atın.
doguzkaan Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 248 Makaleler 1 Yer Lefinat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 5 Nisan 2021 #4 doguzkaan dedi: Programlama ve tasarım ile uğraşıyorum; Ekranı ikiye böldüğümde sorun çıkarmayacak, Renkleri doğru gösterecek, En az 27 inç, IPS, Bir monitör bakıyorum. Kendim şöyle bir model buldum, sizce iyi mi? Genişletmek için tıkla... Epey'den bakındım biraz da bu fiyat aralığında bu modeli buldum hocam, sanal 10 bit hem de.
doguzkaan dedi: Programlama ve tasarım ile uğraşıyorum; Ekranı ikiye böldüğümde sorun çıkarmayacak, Renkleri doğru gösterecek, En az 27 inç, IPS, Bir monitör bakıyorum. Kendim şöyle bir model buldum, sizce iyi mi? Genişletmek için tıkla... Epey'den bakındım biraz da bu fiyat aralığında bu modeli buldum hocam, sanal 10 bit hem de.
Q Q8Sun Decipat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 1.126 Makaleler 1 Çözümler 3 5 Nisan 2021 #5 27" + 1440p çözünürlükte daha fazla verim alırsınız hocam. https://www.hepsiburada.com/viewsonic-va2719-2k-smhd-27-5ms-displayport-hdmi-wqhd-ips-led-monitor-p-HBV00000AHLL3?magaza=Webdenal
27" + 1440p çözünürlükte daha fazla verim alırsınız hocam. https://www.hepsiburada.com/viewsonic-va2719-2k-smhd-27-5ms-displayport-hdmi-wqhd-ips-led-monitor-p-HBV00000AHLL3?magaza=Webdenal