kuernazali Femtopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #1 Soldaki adamın kolunu biliyorum sizce nasıl olmuş?
kuernazali Femtopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #2 Başardım bekliyorum.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 27 Kasım 2024 #3 Çözünürlük güzel fakat renk uyumu çok kötü. Siyah, pembe ve ten rengi tonları uymamış, arka plandaki pembeyi daha böyle gece moru gibi yapsan, biraz karartsan bir de karakterlerin yüzlerini ve saçlarını.
Çözünürlük güzel fakat renk uyumu çok kötü. Siyah, pembe ve ten rengi tonları uymamış, arka plandaki pembeyi daha böyle gece moru gibi yapsan, biraz karartsan bir de karakterlerin yüzlerini ve saçlarını.
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Kasım 2024 #4 Hocam pek tasarımlık bir durum yok burada farklı resimleri kesip birleştirmişsiniz. kuernazali dedi: Başardım bekliyorum. Genişletmek için tıkla...
Hocam pek tasarımlık bir durum yok burada farklı resimleri kesip birleştirmişsiniz. kuernazali dedi: Başardım bekliyorum. Genişletmek için tıkla...
kuernazali Femtopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #5 ben patrix dedi: Hocam pek tasarımlık bir durum yok burada farklı resimleri kesip birleştirmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Çizimci değilim zaten
ben patrix dedi: Hocam pek tasarımlık bir durum yok burada farklı resimleri kesip birleştirmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Çizimci değilim zaten