Unuttuğum marka model varsa aşağıya ekleyebilirsiniz. Şahsi fikrim 2000 serisinde Gaming X Trio'yu tasarım ve soğutma olarak diğer serilere tercih edebilirdim. Fakat 3000 serisinde ASUS ROG en beğendiğim seri oldu. F/P olarak Palit gamerock serisini beğeniyorum. Hem tasarımı güzel hem de ROG STRIX modellerinden 2000 TL daha ucuz olmasına rağmen ASUS ROG'un soğutma olarak ensesinde. AMD tarafında ise Sapphire Nitro+ serisini beğeniyorum. Sizlerin en beğendiği ekran kartı serisi nedir?
Anketi masaüstü bilgisayar kategorisinde açmıştım fakat ekran kartı kategorisine alındığı için anket gitti.
Aorus Xtreme WaterForce hem tasarım hem soğutma olarak en beğendiğim model fakat fiyatları çok tuzlu. Fiyattan bağımsız konuşacak olursam bu modeli söylerim.
Eğer fiyatını düşünerek bir seçim yapmam gerekiyorsa Palit Gamerock güzel.
RTX 3000 serisinde ASUS TUF modelleri diğer markaların üst modellerinden hem daha küçük hem de daha iyi soğutma performansı sunuyor. Tasarım olarak da ASUS'un 3000 serisindeki çift fanlı Dual tasarımını seviyorum, gayet sade yapmışlar.
Gaming X Trio serisini seviyorum baya. Arkadaşım 2070 Super Gaming X Trio kullanıyor ve aşırı memnun. Ben de 6800 XT Gaming X Trio'yu bekliyorum. Çıksa da alsak.