Ö özgürrrrv Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 209 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar gerçekten acayip iyi tasarımlar yapıyorum bunun karşılığını nereden alabilirim?
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 30 Eylül 2024 #2 özgürrrrv dedi: Arkadaşlar gerçekten acayip iyi tasarımlar yapıyorum bunun karşılığını nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Örnek yok mu hocam? Belki 10 TL Valorant edit yapanlar gibi yapıyorsunuz. Örnek paylaşırsanız daha kesin bir cevap olur. Sürprizbozan: Örnek Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
özgürrrrv dedi: Arkadaşlar gerçekten acayip iyi tasarımlar yapıyorum bunun karşılığını nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Örnek yok mu hocam? Belki 10 TL Valorant edit yapanlar gibi yapıyorsunuz. Örnek paylaşırsanız daha kesin bir cevap olur. Sürprizbozan: Örnek Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ö özgürrrrv Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 209 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #3 vbios dedi: Örnek yok mu hocam? Belki 10 TL Valorant edit yapanlar gibi yapıyorsunuz. Örnek paylaşırsanız daha kesin bir cevap olur. Sürprizbozan: Örnek Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Atayım sıkıntı değil.
vbios dedi: Örnek yok mu hocam? Belki 10 TL Valorant edit yapanlar gibi yapıyorsunuz. Örnek paylaşırsanız daha kesin bir cevap olur. Sürprizbozan: Örnek Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Atayım sıkıntı değil.
M mustafa.dgt Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 223 30 Eylül 2024 #4 Freelancer çalışmak olabilir bence.
Ö özgürrrrv Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 209 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #5 Şuan bunu buldum dosyalarımda fakat daha fazlasınıda yapıyorum Thumbnail,Logo,Banner,Mac Günü,Afiş,Post,E-Spor mustafa.dgt dedi: Freelancer çalışmak olabilir bence. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat nedense nerede yanlıs yapıyorum bılmıyorum. Son düzenleme: 30 Eylül 2024
Şuan bunu buldum dosyalarımda fakat daha fazlasınıda yapıyorum Thumbnail,Logo,Banner,Mac Günü,Afiş,Post,E-Spor mustafa.dgt dedi: Freelancer çalışmak olabilir bence. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat nedense nerede yanlıs yapıyorum bılmıyorum.