Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 10 Eylül 2022 #1 Tasarımcı Dayı'nın son videosunda kullandığı programın adı ne?
The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.742 Çözümler 7 10 Eylül 2022 #2 Şimdi YouTube’a girip, Tasarımcı Dayı diye aratıp, son videosunu açıp, kullandığı programa mı bakalım? Konu açarken biraz yardımcı ol yahu. Ekran görüntüsü at, video at, dakika saniye söyle, yap bir şeyler. Hey Allah’ım ya.
Şimdi YouTube’a girip, Tasarımcı Dayı diye aratıp, son videosunu açıp, kullandığı programa mı bakalım? Konu açarken biraz yardımcı ol yahu. Ekran görüntüsü at, video at, dakika saniye söyle, yap bir şeyler. Hey Allah’ım ya.
Victoria Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 733 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #3 DALL·E 2 DALL·E 2 is a new AI system that can create realistic images and art from a description in natural language. openai.com
DALL·E 2 DALL·E 2 is a new AI system that can create realistic images and art from a description in natural language. openai.com
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 10 Eylül 2022 #4 The Virtuoso dedi: Şimdi YouTube'a girip, tasarımcı dayı diye aratıp, son videosunu açıp, kullandığı programa mı bakalım? Konu açarken biraz yardımcı ol yahu. Ekran görüntüsü at, video at, dakika saniye söyle, yap bir şeyler. Hey Allah'ım ya. Genişletmek için tıkla... Hocam atardım normal de reklam falan olur diye atmadım kusura bakmayın.
The Virtuoso dedi: Şimdi YouTube'a girip, tasarımcı dayı diye aratıp, son videosunu açıp, kullandığı programa mı bakalım? Konu açarken biraz yardımcı ol yahu. Ekran görüntüsü at, video at, dakika saniye söyle, yap bir şeyler. Hey Allah'ım ya. Genişletmek için tıkla... Hocam atardım normal de reklam falan olur diye atmadım kusura bakmayın.