C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 27 Ekim 2023 #61 tensa_zangetsu dedi: Deepin OS'te güzel bir dağıtımdır. Genişletmek için tıkla... Hepsi tamamen Windows'tan farklı görünüyorlar çok ama çok fazla aralarında fark var görünüm konusunda.
tensa_zangetsu dedi: Deepin OS'te güzel bir dağıtımdır. Genişletmek için tıkla... Hepsi tamamen Windows'tan farklı görünüyorlar çok ama çok fazla aralarında fark var görünüm konusunda.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 27 Ekim 2023 #62 FatihTorunları dedi: Hepsi tamamen Windows'tan farklı görünüyorlar çok ama çok fazla aralarında fark var görünüm konusunda. Genişletmek için tıkla... Dünya kadar fark vardır. Deepin OS'in sadece pencere görünümü benziyordur.
FatihTorunları dedi: Hepsi tamamen Windows'tan farklı görünüyorlar çok ama çok fazla aralarında fark var görünüm konusunda. Genişletmek için tıkla... Dünya kadar fark vardır. Deepin OS'in sadece pencere görünümü benziyordur.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 27 Ekim 2023 #63 tensa_zangetsu dedi: Dünya kadar fark vardır. Deepin OS'in sadece pencere görünümü benziyordur. Genişletmek için tıkla... Çok fazla güzeller hepsi Windows'un ne kadar kötü bir tasarımı olduğunu fark ettim.
tensa_zangetsu dedi: Dünya kadar fark vardır. Deepin OS'in sadece pencere görünümü benziyordur. Genişletmek için tıkla... Çok fazla güzeller hepsi Windows'un ne kadar kötü bir tasarımı olduğunu fark ettim.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 27 Ekim 2023 #64 FatihTorunları dedi: Çok fazla güzeller hepsi Windows'un ne kadar kötü bir tasarımı olduğunu fark ettim. Genişletmek için tıkla... Araç olarak bakarsan Windows 10 bir kullanıcı için şu an en iyisi. Ben araç olarak kullanıyorum bilgisayarı, Windows 10 rahat. Görünüme, kişiselleştirmeye pek önem vermiyorum ama Windows 10 güvenilir hissettiriyor.
FatihTorunları dedi: Çok fazla güzeller hepsi Windows'un ne kadar kötü bir tasarımı olduğunu fark ettim. Genişletmek için tıkla... Araç olarak bakarsan Windows 10 bir kullanıcı için şu an en iyisi. Ben araç olarak kullanıyorum bilgisayarı, Windows 10 rahat. Görünüme, kişiselleştirmeye pek önem vermiyorum ama Windows 10 güvenilir hissettiriyor.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 27 Ekim 2023 #65 tensa_zangetsu dedi: Araç olarak bakarsan Windows 10 bir kullanıcı için şu an en iyisi. Ben araç olarak kullanıyorum bilgisayarı, Windows 10 rahat. Görünüme, kişiselleştirmeye pek önem vermiyorum ama Windows 10 güvenilir hissettiriyor. Genişletmek için tıkla... Anladım ama dediğim gibi ben görünüme çok önem veren bir insanım.
tensa_zangetsu dedi: Araç olarak bakarsan Windows 10 bir kullanıcı için şu an en iyisi. Ben araç olarak kullanıyorum bilgisayarı, Windows 10 rahat. Görünüme, kişiselleştirmeye pek önem vermiyorum ama Windows 10 güvenilir hissettiriyor. Genişletmek için tıkla... Anladım ama dediğim gibi ben görünüme çok önem veren bir insanım.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 27 Ekim 2023 #66 FatihTorunları dedi: Anladım ama dediğim gibi ben görünüme çok önem veren bir insanım. Genişletmek için tıkla... O da Linux'un amaçlarından biri oluyor. Linux bu taraflarda iyidir.
FatihTorunları dedi: Anladım ama dediğim gibi ben görünüme çok önem veren bir insanım. Genişletmek için tıkla... O da Linux'un amaçlarından biri oluyor. Linux bu taraflarda iyidir.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 27 Ekim 2023 #67 tensa_zangetsu dedi: O da amaç oluyor. Linux bu taraflarda iyidir. Genişletmek için tıkla... Şu anda Pantheon yüklüyorum. Ama ilk denemek istiyorum wallpaper yani 5'i seçtim ilk. Deneme amaçlı.
tensa_zangetsu dedi: O da amaç oluyor. Linux bu taraflarda iyidir. Genişletmek için tıkla... Şu anda Pantheon yüklüyorum. Ama ilk denemek istiyorum wallpaper yani 5'i seçtim ilk. Deneme amaçlı.
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 27 Ekim 2023 #68 Xerolinux tasarımı çok iyi. Ayrıca Arch tabanlı.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 27 Ekim 2023 #69 FatihTorunları dedi: Şu anda Pantheon yüklüyorum. Ama ilk denemek istiyorum wallpaper yani 5'i seçtim ilk. Deneme amaçlı. Genişletmek için tıkla... Wallpaper 5 ne demek?
FatihTorunları dedi: Şu anda Pantheon yüklüyorum. Ama ilk denemek istiyorum wallpaper yani 5'i seçtim ilk. Deneme amaçlı. Genişletmek için tıkla... Wallpaper 5 ne demek?
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 27 Ekim 2023 #70 tensa_zangetsu dedi: Wallpaper 5 ne demek? Genişletmek için tıkla... Yani Pantheon wallpaper ilk indirdim demek istedim.
tensa_zangetsu dedi: Wallpaper 5 ne demek? Genişletmek için tıkla... Yani Pantheon wallpaper ilk indirdim demek istedim.