SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 848 Çözümler 3 9 Haziran 2022 #1 Merhaba. Bir kolye tasarladım. Bunu nasıl yaptırabilirim? Teşekkürler.
volkandemirel01 Kilopat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #3 Lazer kesim yapan yerler var internete yazabilirsin.
fiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.479 Çözümler 11 9 Haziran 2022 #4 Ankaradaysan önerebilirim.
SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 848 Çözümler 3 10 Haziran 2022 #5 Mugen_ dedi: Belki 3D yazıcı ile? Genişletmek için tıkla... 3D yazıcım yok ve uzman kişi de tanımıyorum. volkandemirel01 dedi: Lazer kesim yapan yerler var internete yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu firmalar genelde büyük işler alıyor, bu işi alacak firmanın olacağını sanmıyorum ya fiu dedi: Ankaradaysan önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Değilim ancak kargo hizmeti varsa iletişime geçmek isterim Son düzenleme: 10 Haziran 2022
Mugen_ dedi: Belki 3D yazıcı ile? Genişletmek için tıkla... 3D yazıcım yok ve uzman kişi de tanımıyorum. volkandemirel01 dedi: Lazer kesim yapan yerler var internete yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu firmalar genelde büyük işler alıyor, bu işi alacak firmanın olacağını sanmıyorum ya fiu dedi: Ankaradaysan önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Değilim ancak kargo hizmeti varsa iletişime geçmek isterim
fiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.479 Çözümler 11 10 Haziran 2022 #6 SkyHawking dedi: Değilim ancak kargo hizmeti varsa iletişime geçmek isterim Genişletmek için tıkla... Tasarımını at pazartesi sorarım dönüş yaparım?
SkyHawking dedi: Değilim ancak kargo hizmeti varsa iletişime geçmek isterim Genişletmek için tıkla... Tasarımını at pazartesi sorarım dönüş yaparım?