2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 12 Nisan 2021 #11 Akali Ablanız dedi: Bana vicy City hatırlattı nedense. Genişletmek için tıkla... Evet. GTA Vice City etkilendiğim bir oyun ve renkler olsun palmiye olsun yaparken oyundan esinlendim diyebilirim Syeux dedi: En üstte olanın yazı fontuna çerçeve ekleyip saydamlaştırırsanız gayet güzel olur. Genişletmek için tıkla... Oğuzhan Necip Şahin dedi: En alttaki gayet iyi ama üsttekilerin fontu basit kalmış. Genişletmek için tıkla... Steve Rogers dedi: Font olmamış... Genişletmek için tıkla... Fontunu değiştirecektim fakat projeyi kaydetmeyi unutmuşum bu nasıl? Masaüstünde ise böyle gözüyor. Bu aralarındaki en güzeli oldu sanırım. Dosya Ekleri 1618263126602.png 102,5 KB · Görüntüleme: 43 Son düzenleme: 13 Nisan 2021
Akali Ablanız dedi: Bana vicy City hatırlattı nedense. Genişletmek için tıkla... Evet. GTA Vice City etkilendiğim bir oyun ve renkler olsun palmiye olsun yaparken oyundan esinlendim diyebilirim Syeux dedi: En üstte olanın yazı fontuna çerçeve ekleyip saydamlaştırırsanız gayet güzel olur. Genişletmek için tıkla... Oğuzhan Necip Şahin dedi: En alttaki gayet iyi ama üsttekilerin fontu basit kalmış. Genişletmek için tıkla... Steve Rogers dedi: Font olmamış... Genişletmek için tıkla... Fontunu değiştirecektim fakat projeyi kaydetmeyi unutmuşum bu nasıl? Masaüstünde ise böyle gözüyor. Bu aralarındaki en güzeli oldu sanırım.
Kadir63 Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #12 En alttaki diğerlerine göre çok iyi diğerlerinin yazı fontu vs. Düzeltilmeli.
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #13 En sondaki artık yeni duvar kağıdım, eline emeğine şağlık.