GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 6 Temmuz 2022 #1 Böyle bir otobüs firması tasarladım. Dosya Ekleri 11.PNG 12,5 KB · Görüntüleme: 127
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 6 Temmuz 2022 #2 Otobüse benzemiyor.
Zeuszeus2023 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2019 Mesajlar 1.591 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Belki Yazılımcı 6 Temmuz 2022 #3 Tasarımcı değilim ama ilgim alakam var. İyi olmuş gibi. Arkaplan var mı başka? Beyaz rahatsız ediyor beni. Fontları beğenmedim. Otobüsün şeklini öyle yaparak ne yapmaya çalıştın? Harf falan mı?
Tasarımcı değilim ama ilgim alakam var. İyi olmuş gibi. Arkaplan var mı başka? Beyaz rahatsız ediyor beni. Fontları beğenmedim. Otobüsün şeklini öyle yaparak ne yapmaya çalıştın? Harf falan mı?
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 6 Temmuz 2022 #4 Silinen üye dedi: Tasarımcı değilim ama ilgim alakam var. İyi olmuş gibi. Arkaplan var mı başka? Beyaz rahatsız ediyor beni. Fontları beğenmedim. Otobüsün şeklini öyle yaparak ne yapmaya çalıştın? Harf falan mı? Genişletmek için tıkla... Minimal yapmaya çalıştım.
Silinen üye dedi: Tasarımcı değilim ama ilgim alakam var. İyi olmuş gibi. Arkaplan var mı başka? Beyaz rahatsız ediyor beni. Fontları beğenmedim. Otobüsün şeklini öyle yaparak ne yapmaya çalıştın? Harf falan mı? Genişletmek için tıkla... Minimal yapmaya çalıştım.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 6 Temmuz 2022 #5 GreatArcher dedi: Böyle bir otobüs firması tasarladım. Genişletmek için tıkla... Hocam afedersinizde çim biçme makinesine benzemiş biraz otobüsü daha belli etmelisiniz.
GreatArcher dedi: Böyle bir otobüs firması tasarladım. Genişletmek için tıkla... Hocam afedersinizde çim biçme makinesine benzemiş biraz otobüsü daha belli etmelisiniz.
G Gdjer372 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 1.050 Çözümler 3 6 Temmuz 2022 #6 Aslında güzel ama tekerlek kısmı biraz sırıtıyor gibi. Bu arada bunu çizmek için hangi programı kullandınız? Adobe illustrator mu?
Aslında güzel ama tekerlek kısmı biraz sırıtıyor gibi. Bu arada bunu çizmek için hangi programı kullandınız? Adobe illustrator mu?
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 6 Temmuz 2022 #7 GreatArcher dedi: Minimal yapmaya çalıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam gradyan yerine içi beyaz yaparsanız hem kullanılabilirliği artar hem de daha iyi görünür. tekerlek de oval bir tık garip durmuş.
GreatArcher dedi: Minimal yapmaya çalıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam gradyan yerine içi beyaz yaparsanız hem kullanılabilirliği artar hem de daha iyi görünür. tekerlek de oval bir tık garip durmuş.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 6 Temmuz 2022 #8 Gdjer372 dedi: Aslında güzel ama tekerlek kısmı biraz sırıtıyor gibi. Bu arada bunu çizmek için hangi programı kullandınız? Adobe illustrator mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Mert Ayıboğan dedi: Hocam gradyan yerine içi beyaz yaparsanız hem kullanılabilirliği artar hem de daha iyi görünür. tekerlek de oval bir tık garip durmuş. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 11.PNG 12,5 KB · Görüntüleme: 130
Gdjer372 dedi: Aslında güzel ama tekerlek kısmı biraz sırıtıyor gibi. Bu arada bunu çizmek için hangi programı kullandınız? Adobe illustrator mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Mert Ayıboğan dedi: Hocam gradyan yerine içi beyaz yaparsanız hem kullanılabilirliği artar hem de daha iyi görünür. tekerlek de oval bir tık garip durmuş. Genişletmek için tıkla...
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 6 Temmuz 2022 #9 Kıyafetlerdeki ütü simgesi olmuş bu, otobüse pek benzetemedim.
XFarcus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.771 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyolog 6 Temmuz 2022 #10 450909 dedi: Kıyafetlerdeki ütü simgesi olmuş bu, otobüse pek benzetemedim.Eki Görüntüle 1442685 Genişletmek için tıkla... mükemmel bir hayal gücü.
450909 dedi: Kıyafetlerdeki ütü simgesi olmuş bu, otobüse pek benzetemedim.Eki Görüntüle 1442685 Genişletmek için tıkla... mükemmel bir hayal gücü.