Arkaplan yapabilirsin, beyaz rahatsız ediyor arkadan.
Biraz daha çok karakterlere uyumlu, karakterleri temsil eden renkleri seçiyorum.Yazılarda mor renk de kullanabilirsin.
Pelerinin uçlarındaki gibi.
Hocam öyle biraz kafa karıştırır sanki.Öneri-İlk cümla sarı ikinci siyah değilde sorular sarı cevaplar siyah olabilir.
Bunu daha önce de düşündüm biraz ama arka plana ne koysam kararsızım. Karmaşık olmasını da istemiyorum.Arkaplan yapabilirsin, beyaz rahatsız ediyor arkadan.
Hayır müşteriye değil kendi Instagram hesabım için yapıyorum.Yazı fontu ve rengini değiştirirsen daha hoş gözükebilir. Bu şekil baktığımız zaman biraz uyumsuzluk var gibi gözüküyor ve eğer müşteriye teslim edecekseniz pek memnun olmayabilir bu durumdan.
Yazı fontu ve rengini değiştirirsen daha hoş gözükebilir. Bu şekil baktığımız zaman biraz uyumsuzluk var gibi gözüküyor ve eğer müşteriye teslim edecekseniz pek memnun olmayabilir bu durumdan.
YouTube'da onur naci öztürkler var, bence bu çocuğu takip edebilirsin, çok güzel fikirleri ve eğitimleri var sana fazlasıyla yardımcı olacaktır, eğer ki tasarımcılığını geliştirmek istiyorsan tabii ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.