AlperCntrk35 Decapat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #11 584754 dedi: Instagram'da pek fazla ilgi görmedi bunlar, sizce nasıl? Hatalarım varsa nerede? (1. thumbnaildeki ben değilim, benim arkadaş ) Genişletmek için tıkla... güzel ancak günümüz lol, valorant thumbaillerine geçiş yaparsan hem daha çok gelişirsin hemde daha güncel ve güzel olur bende thumbail tasarımı yapıyorum bunlarda yaptıklarım: Dosya Ekleri organ_mafyası_urgot.png 3,8 MB · Görüntüleme: 40
584754 dedi: Instagram'da pek fazla ilgi görmedi bunlar, sizce nasıl? Hatalarım varsa nerede? (1. thumbnaildeki ben değilim, benim arkadaş ) Genişletmek için tıkla... güzel ancak günümüz lol, valorant thumbaillerine geçiş yaparsan hem daha çok gelişirsin hemde daha güncel ve güzel olur bende thumbail tasarımı yapıyorum bunlarda yaptıklarım:
oglcn Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 359 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #12 Hepsi Template veya pack değil mi, thumbnail'den emin değilim fakat logolar template.
5 584754 Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 443 Makaleler 2 Çözümler 1 4 Eylül 2023 #13 oglcn dedi: Hepsi Template veya pack değil mi, thumbnail'den emin değilim fakat logolar template. Genişletmek için tıkla... Thumbnailler pack, logolar evet template zamanında ücretli bir şekilde satın almıştım 2020-2021 yıllarında. oglcn dedi: pack değil mi Genişletmek için tıkla... Fakat pack olması neyi değiştiriyor anlayamadım sonuçta kendim koyup uğraştım
oglcn dedi: Hepsi Template veya pack değil mi, thumbnail'den emin değilim fakat logolar template. Genişletmek için tıkla... Thumbnailler pack, logolar evet template zamanında ücretli bir şekilde satın almıştım 2020-2021 yıllarında. oglcn dedi: pack değil mi Genişletmek için tıkla... Fakat pack olması neyi değiştiriyor anlayamadım sonuçta kendim koyup uğraştım
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.548 Çözümler 4 4 Eylül 2023 #14 Tasarımlar iyi ama free pack file den alındıysa herkes yapar.
5 584754 Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 443 Makaleler 2 Çözümler 1 4 Eylül 2023 #15 485936 dedi: Tasarımlar iyi ama free pack file den alındıysa herkes yapar. Genişletmek için tıkla... hayır free değil 2021 de paralı bir şekilde aldım başka bir tasarımcıdan.
485936 dedi: Tasarımlar iyi ama free pack file den alındıysa herkes yapar. Genişletmek için tıkla... hayır free değil 2021 de paralı bir şekilde aldım başka bir tasarımcıdan.
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 4 Eylül 2023 #16 Bu parıldama efekti hazır template'e benziyor. Birde orijinal olarak parıldama efektini nasıl yapılıyor? AlperCntrk35 dedi: Genişletmek için tıkla... Bunun gibi.
Bu parıldama efekti hazır template'e benziyor. Birde orijinal olarak parıldama efektini nasıl yapılıyor? AlperCntrk35 dedi: Genişletmek için tıkla... Bunun gibi.
oglcn Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 359 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #17 584754 dedi: Fakat pack olması neyi değiştiriyor anlayamadım sonuçta kendim koyup uğraştım Genişletmek için tıkla... Hocam bişey değiştirmiyor zaten, satın aldığın pack'ler sana neyi nasıl yapıcağını öğretir yardım eder, sadece sordum.
584754 dedi: Fakat pack olması neyi değiştiriyor anlayamadım sonuçta kendim koyup uğraştım Genişletmek için tıkla... Hocam bişey değiştirmiyor zaten, satın aldığın pack'ler sana neyi nasıl yapıcağını öğretir yardım eder, sadece sordum.
5 584754 Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 443 Makaleler 2 Çözümler 1 5 Eylül 2023 #18 oglcn dedi: Hocam bişey değiştirmiyor zaten, satın aldığın pack'ler sana neyi nasıl yapıcağını öğretir yardım eder, sadece sordum. Genişletmek için tıkla... Yok eğitim packi almadım, malzeme packi aldım.
oglcn dedi: Hocam bişey değiştirmiyor zaten, satın aldığın pack'ler sana neyi nasıl yapıcağını öğretir yardım eder, sadece sordum. Genişletmek için tıkla... Yok eğitim packi almadım, malzeme packi aldım.
AlperCntrk35 Decapat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #19 Batuhandn dedi: Eki Görüntüle 1931459 Bu parıldama efekti hazır Template'e benziyor. Bir de orijinal olarak parıldama efektini nasıl yapılıyor? Bunun gibi. Genişletmek için tıkla... Ben bu videodan öğrendim yapılışını kendime göre geliştirdim elim alıştıkça Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Batuhandn dedi: Eki Görüntüle 1931459 Bu parıldama efekti hazır Template'e benziyor. Bir de orijinal olarak parıldama efektini nasıl yapılıyor? Bunun gibi. Genişletmek için tıkla... Ben bu videodan öğrendim yapılışını kendime göre geliştirdim elim alıştıkça Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 6 Eylül 2023 #20 584754 dedi: Instagram'da pek fazla ilgi görmedi bunlar, sizce nasıl? Hatalarım varsa nerede? Genişletmek için tıkla... İkinci logodaki eski Mario'yu modern Mario ile değiştirebilirsin. Renk uyuşmamış çünkü.
584754 dedi: Instagram'da pek fazla ilgi görmedi bunlar, sizce nasıl? Hatalarım varsa nerede? Genişletmek için tıkla... İkinci logodaki eski Mario'yu modern Mario ile değiştirebilirsin. Renk uyuşmamış çünkü.