YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.001 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #11 KannHeil dedi: Buradan bekle buradan sat. Genişletmek için tıkla... Furkan Bozdağ dedi: 10 gün kalmış 1 ay olmasına bence bekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Valorant ta gece pazarında istediğim desenleri alacağım sanal kartım olmadığı için o yüzden acil bir yerde satış yapmam gerekiyor.
KannHeil dedi: Buradan bekle buradan sat. Genişletmek için tıkla... Furkan Bozdağ dedi: 10 gün kalmış 1 ay olmasına bence bekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Valorant ta gece pazarında istediğim desenleri alacağım sanal kartım olmadığı için o yüzden acil bir yerde satış yapmam gerekiyor.
Furkan Bozdağ Hectopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #12 Silinen üye dedi: Valorant ta gece pazarında istediğim desenleri alacağım sanal kartım olmadığı için o yüzden Genişletmek için tıkla... Aileden izin alıp şok marketten ininal kart alıp harçlıklarından biriktirip skin alabilirsin kendine. Silinen üye dedi: Valorant ta gece pazarında istediğim desenleri alacağım sanal kartım olmadığı için o yüzden acil bir yerde satış yapmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Şuan koysan da hemen satılacak diye bir şey yok bazı kişiler satış yapabilmek için aylarca bekliyor aceleye gelecek işler değil bunlar.
Silinen üye dedi: Valorant ta gece pazarında istediğim desenleri alacağım sanal kartım olmadığı için o yüzden Genişletmek için tıkla... Aileden izin alıp şok marketten ininal kart alıp harçlıklarından biriktirip skin alabilirsin kendine. Silinen üye dedi: Valorant ta gece pazarında istediğim desenleri alacağım sanal kartım olmadığı için o yüzden acil bir yerde satış yapmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Şuan koysan da hemen satılacak diye bir şey yok bazı kişiler satış yapabilmek için aylarca bekliyor aceleye gelecek işler değil bunlar.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.001 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #13 Furkan Bozdağ dedi: Aileden izin alıp şok marketten ininal kart alıp harçlıklarından biriktirip skin alabilirsin kendine. Şuan koysan da hemen satılacak diye bir şey yok bazı kişiler satış yapabilmek için aylarca bekliyor aceleye gelecek işler değil bunlar. Genişletmek için tıkla... Babama bir kanıt göstermeden izin vereceğini düşünmüyorum.
Furkan Bozdağ dedi: Aileden izin alıp şok marketten ininal kart alıp harçlıklarından biriktirip skin alabilirsin kendine. Şuan koysan da hemen satılacak diye bir şey yok bazı kişiler satış yapabilmek için aylarca bekliyor aceleye gelecek işler değil bunlar. Genişletmek için tıkla... Babama bir kanıt göstermeden izin vereceğini düşünmüyorum.