Tasarladığım oyun nasıl olmuş?

Ne demek reis

Dostum söylemeyi unuttum amaç 20 elmas toplamak yani saklanmanın bir faydası yok.

He tamam ama arkadaşıyla oynadığında falan kendi mapten çıkarsa arkadaşının ölme olasılığı yüksek o yüzden demiş olayım.

He tamam ama arkadaşıyla oynadığında falan kendi mapten çıkarsa arkadaşının ölme olasılığı yüksek o yüzden demiş olayım.

Can barı var her 10 sn de bir çıkıyor ve canını 25 arttırıyor. Ben de ilk denememi kardeşimle yaptığımda o da bu bugı denedi ama ben ona hata yaptığını oyunun asıl amacının öldürmek değil elmas toplamak ve o sırada bombalara değmemek olduğunu söyledim. Haritanın dışına çıkma olayına baktım ve evet diğer 6 karakter de sıkıntı yokken bane dışarı çıkabiliyor en kısa
Zamanda onu düzelteceğim ve oyuna farklı farklı modlar getireceğim yakında Unity'e geçince de kalite de iyi olur daha çok iş varmış.takipte kalmayı unutma yakında YouTube ve instegramdan da paylaşıma başlayacağım oyunun biraz daha gelişmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…