B Birisi42 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.030 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 2 Mart 2021 #21 Silinen üye dedi: gamesepetin.com Burası da bana ait. Genişletmek için tıkla... Hocam hesaplar çoklu mu? Nasıl ucuza satıyorsunuz ve gerçekten çok kaliteli gözüküyor. Gerçekten sizin mi?
Silinen üye dedi: gamesepetin.com Burası da bana ait. Genişletmek için tıkla... Hocam hesaplar çoklu mu? Nasıl ucuza satıyorsunuz ve gerçekten çok kaliteli gözüküyor. Gerçekten sizin mi?
Henry Ford Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 2.993 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 Super, Ryzen 3 3100 Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #22 yyofc dedi: Hocam bayağı iyi olmuş sadece sol üstteki logo daha iyi olabilir gibi. Genişletmek için tıkla... Ayarlarız onu hocam. Çok da önemli değil zaten. Birisi42 dedi: Hocam hesaplar çoklu mu? Nasıl ucuza satıyorsunuz ve gerçekten çok kaliteli gözüküyor. Gerçekten sizin mi? Genişletmek için tıkla... Gerçekten benim hocam evet. Oyunları 2. el hesap olarak alıp satıyoruz.
yyofc dedi: Hocam bayağı iyi olmuş sadece sol üstteki logo daha iyi olabilir gibi. Genişletmek için tıkla... Ayarlarız onu hocam. Çok da önemli değil zaten. Birisi42 dedi: Hocam hesaplar çoklu mu? Nasıl ucuza satıyorsunuz ve gerçekten çok kaliteli gözüküyor. Gerçekten sizin mi? Genişletmek için tıkla... Gerçekten benim hocam evet. Oyunları 2. el hesap olarak alıp satıyoruz.
AhmetKarma Centipat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 372 Yer Piranha Fabrikası 2 Mart 2021 #23 emir97 dedi: Sitenin linki bu Home | M O O N W A R. Sizce güzel mi? (daha başlardayım.) Genişletmek için tıkla... Hocam geliştirilmeli ayrıca. Butonların yerleri ve büyüklükleri olmamış daha kaliteli daha şık bir tasarım yapmalısınız bence.
emir97 dedi: Sitenin linki bu Home | M O O N W A R. Sizce güzel mi? (daha başlardayım.) Genişletmek için tıkla... Hocam geliştirilmeli ayrıca. Butonların yerleri ve büyüklükleri olmamış daha kaliteli daha şık bir tasarım yapmalısınız bence.
B Birisi42 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.030 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 2 Mart 2021 #24 Silinen üye dedi: Ayarlarız onu hocam. Çok da önemli değil zaten. Gerçekten benim hocam evet. Oyunları 2. el hesap olarak alıp satıyoruz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.
Silinen üye dedi: Ayarlarız onu hocam. Çok da önemli değil zaten. Gerçekten benim hocam evet. Oyunları 2. el hesap olarak alıp satıyoruz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.
AhmetKarma Centipat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 372 Yer Piranha Fabrikası 2 Mart 2021 #25 Silinen üye dedi: Ayarlarız onu hocam. Çok da önemli değil zaten. Gerçekten benim hocam evet. Oyunları 2. el hesap olarak alıp satıyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam mükemmel dolandırıcı değilsiniz demi. (!)
Silinen üye dedi: Ayarlarız onu hocam. Çok da önemli değil zaten. Gerçekten benim hocam evet. Oyunları 2. el hesap olarak alıp satıyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam mükemmel dolandırıcı değilsiniz demi. (!)
Henry Ford Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 2.993 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 Super, Ryzen 3 3100 Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #26 AhmetKarma dedi: Hocam mükemmel dolandırıcı değilsiniz değil mi? (!) Genişletmek için tıkla... Yok hocam dolandırıcı değiliz. Zaten Shopier falan koyduk sıkntıı olmasın diye. Sıkıntı falan çıkarsa da iade geçiyoruz.
AhmetKarma dedi: Hocam mükemmel dolandırıcı değilsiniz değil mi? (!) Genişletmek için tıkla... Yok hocam dolandırıcı değiliz. Zaten Shopier falan koyduk sıkntıı olmasın diye. Sıkıntı falan çıkarsa da iade geçiyoruz.
AhmetKarma Centipat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 372 Yer Piranha Fabrikası 2 Mart 2021 #27 Silinen üye dedi: Ayarlarız onu hocam. Çok da önemli değil zaten. Gerçekten benim hocam evet. Oyunları 2. el hesap olarak alıp satıyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam işlerden fazla anlamam lakin bencebunların üstüne basınca veya imleç gelince gölgelendirme olmalı.
Silinen üye dedi: Ayarlarız onu hocam. Çok da önemli değil zaten. Gerçekten benim hocam evet. Oyunları 2. el hesap olarak alıp satıyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam işlerden fazla anlamam lakin bencebunların üstüne basınca veya imleç gelince gölgelendirme olmalı.
Haksimm Picopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #28 Silinen üye dedi: Yok hocam dolandırıcı değiliz. Zaten Shopier falan koyduk sıkntıı olmasın diye. Sıkıntı falan çıkarsa da iade geçiyoruz. Genişletmek için tıkla... Peki Battlefield gibi oyunlarda Online'ye girebiliyor muyuz?
Silinen üye dedi: Yok hocam dolandırıcı değiliz. Zaten Shopier falan koyduk sıkntıı olmasın diye. Sıkıntı falan çıkarsa da iade geçiyoruz. Genişletmek için tıkla... Peki Battlefield gibi oyunlarda Online'ye girebiliyor muyuz?
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #29 Site fena değil, yukarı kısımlar boğuk ancak aşağı kısımlar çok ferah. 8K ekranda mı ayarladın bilmiyorum . Özgün ve her şey yapılabilir olsun istiyorsan, kendin sıfırdan yapacaksın.
Site fena değil, yukarı kısımlar boğuk ancak aşağı kısımlar çok ferah. 8K ekranda mı ayarladın bilmiyorum . Özgün ve her şey yapılabilir olsun istiyorsan, kendin sıfırdan yapacaksın.
Henry Ford Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 2.993 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 Super, Ryzen 3 3100 Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #30 AhmetKarma dedi: Hocam işlerden fazla anlamam lakin benceEki Görüntüle 902973Eki Görüntüle 902973bunların üstüne basınca gölgelendirme olmalı. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar bilgim yok. Haksimm dedi: Peki Battlefield gibi oyunlarda Online'ye girebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Girebiliyorsunuz hocam sıkıntı yok.
AhmetKarma dedi: Hocam işlerden fazla anlamam lakin benceEki Görüntüle 902973Eki Görüntüle 902973bunların üstüne basınca gölgelendirme olmalı. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar bilgim yok. Haksimm dedi: Peki Battlefield gibi oyunlarda Online'ye girebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Girebiliyorsunuz hocam sıkıntı yok.