Web tasarıma ilgi duymaya başladım tasarladığım siteyi satmak istiyorum bunu yapmak için öncesinde hosting almak zorunda mıyım, bu işler tam olarak nasıl oluyor?
Web tasarıma ilgi duymaya başladım tasarladığım siteyi satmak istiyorum bunu yapmak için öncesinde hosting almak zorunda mıyım, bu işler tam olarak nasıl oluyor?
Zorunda değilsin ama kullanıcı görmek isterse link atarak direk gösterebilirsin onun yanında bilgisayarınızdan direk gösterir yada ücretsiz hostingler var oraya yükleyebilir link atabilirsin. Ekran resimlerinide paylaşarak işini yürütebilirsin.
Siteyi ismiyle beraber satmak için hosting'e ihtiyacın var belirli programlar ile kendi localhost'una kurabilirsin siteyi bazı ekran görüntüleri alıp gösterebilirsin tasarımı satarken sitenin .html .js vs vs dosyalarını satman yetecektir.
Eğer alıcı kişi tam kurulu bir sistem isterse domain hosting'ini almanız gerekmekte. Onun öncesinde bir demo gösterecekseniz dediğim gibi yapabilirsiniz.