Gemini'dan Photoshop yapıp ticari amaçlarla sunmak istiyorum ancak Gemini'in filigranını kaldırmam gerekiyor, bu bir ihlal mi? İhlal ise çözümleri neler?
Gemini'dan Photoshop yapıp ticari amaçlarla sunmak istiyorum ancak Gemini'in filigranını kaldırmam gerekiyor, bu bir ihlal mi? İhlal ise çözümleri neler?
Normalde Sora.Ai videolarının sosyal medyada dolaşıma sokulması, gerçeklik algısını bozduğundan dolayı filigran kaldırmaya dair, katı kurallar olacağı açıklanmıştı. Ancak kesin bir haber yok satış için ise Photoshop’un yapay zekasıyla gerçekten profesyonel şeyler ortaya çıkarabilirseniz daha özgün olur.
Bir problem olmayacaktır muhtemelen aylık köpek gibi para veriyoruz uygulamaya bıraksın da istediğimiz gibi kullanalım gir kırp kaldır kullan ya kim ne diyebilecek
kanka Google o filigranı oraya süs olsun diye koymuyor kullanım Şartlarında ve generative AI Prohibited Use Policy belgelerinde açıkça yazar güvenlik önlemlerini filigranları veya içerik menşei işaretlerini kaldırmak gizlemek veya değiştirmek yasaktır