Burhanglrsoy Centipat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 738 Çözümler 8 6 Aralık 2020 #1 Şu ampul nasıldır? 9W yazıyor yani saatlik 9 Watt tüketir anlamına mı geliyor? Uygun fiyatlı hem parlak hem tasarruflu bir ampul arıyorum RGB olmasa da olur. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2020
Şu ampul nasıldır? 9W yazıyor yani saatlik 9 Watt tüketir anlamına mı geliyor? Uygun fiyatlı hem parlak hem tasarruflu bir ampul arıyorum RGB olmasa da olur.
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 6 Aralık 2020 #2 Osram ya da Philips öneririm hocam. Kaliteli oluyor çünkü.
Burhanglrsoy Centipat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 738 Çözümler 8 6 Aralık 2020 #3 Ülker Çikolatalı Gofret dedi: Osram ya da Philips öneririm hocam. Kaliteli oluyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Osram daha güzelmiş onun üzerinde 9W=60W yazıyor. Saatlik 9W tüketim demek öyle değil mi?
Ülker Çikolatalı Gofret dedi: Osram ya da Philips öneririm hocam. Kaliteli oluyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Osram daha güzelmiş onun üzerinde 9W=60W yazıyor. Saatlik 9W tüketim demek öyle değil mi?