Y Yeokar Yoctopat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1 17 Aralık 2023 #1 Psikiyatriste gidiyorum. Devamsızlığım çok fazla olduğundan dolayı tasdikname alıp açık liseye geçmek istiyorum. Geçebilir miyim?
Psikiyatriste gidiyorum. Devamsızlığım çok fazla olduğundan dolayı tasdikname alıp açık liseye geçmek istiyorum. Geçebilir miyim?
priscilla Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör,Yazar 19 Aralık 2023 #2 Yeokar dedi: Psikiyatriste gidiyorum. Devamsızlığım çok fazla olduğundan dolayı tasdikname alıp açık liseye geçmek istiyorum. Geçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu konu hakkında çok fazla bilgim yok. O yüzden size yardımcı olamayacağım. ama halk eğitime gidip Psikiyatrist durumunuzu anlatırsanız mezaret kabul edilebilir. Ancak bunu Ocak ayında yaparsınız çünkü şuan açık lise kayıtları kapandı.
Yeokar dedi: Psikiyatriste gidiyorum. Devamsızlığım çok fazla olduğundan dolayı tasdikname alıp açık liseye geçmek istiyorum. Geçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu konu hakkında çok fazla bilgim yok. O yüzden size yardımcı olamayacağım. ama halk eğitime gidip Psikiyatrist durumunuzu anlatırsanız mezaret kabul edilebilir. Ancak bunu Ocak ayında yaparsınız çünkü şuan açık lise kayıtları kapandı.
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #3 Genelgedeki maddeler gayet açık onlar dışında geçemezsin ve okulun sana tasdikname vereceğini sanmıyorum.
Genelgedeki maddeler gayet açık onlar dışında geçemezsin ve okulun sana tasdikname vereceğini sanmıyorum.
bilal34 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #4 Yeokar dedi: Psikiyatriste gidiyorum. Devamsızlığım çok fazla olduğundan dolayı tasdikname alıp açık liseye geçmek istiyorum. Geçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... bir bilgi edindinizmi tasdikname ile geçebiliyor muyuz
Yeokar dedi: Psikiyatriste gidiyorum. Devamsızlığım çok fazla olduğundan dolayı tasdikname alıp açık liseye geçmek istiyorum. Geçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... bir bilgi edindinizmi tasdikname ile geçebiliyor muyuz