Taşıdığım dosya çok yavaş çalışıyor

MustFeeling

Hectopat
İndirilenlerden community dosyasını aktaracağım ama çok yavaş aktarıyor neden böyle yapıyor olabilir? İkisinin de sağlık durumları iyi.
WD Blue SN570 500GB SSD.
WD Blue dahili disk, 1TB, WD10EZEX.

Sanırım sıkıştırılmış dosyayı içinden çıkartmadan attığım için olabilirmi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    9,4 KB · Görüntüleme: 108
Dosya boyutu 270 MB ve 563 civarına yakın öge var, ilk başlarda ve sonlarda birkaç saniyelik yavaş aktarım olabilir ama durum normal görünmüyor. Disk ve RAM önbelleği dolmuş yada kapalı bile olsa bu kadar yavaş olmamalı, güvenli modda deneyin birde fark olacak mı ? Birde antivirüs varsa tamamen devre dışı bırakıp deneyin. Şununla disk sağlığını kontrol edin. CrystalDiskInfo

Son düzenleme:
İçinde çok sayıda küçük boyutlu dosya var sanırsam, bu bir sebep olabilir. Tam olarak teknik bilgim yok fakat ben de daha önce böyle bir sorunla karşılaşmıştım. Mesela 1 GB veri taşıyorsan ve tek dosyaysa hızda bir yavaşlama olmuyor fakat taşıdığın dosya boyutu çok azalınca niyeyse hızı düşürüyor.

İkisinin durumları da iyi sıkıştırılmış dosyayı içinden çıkarıp attım saniyesinde aktardı sorun burada sanırım.

İkisinin durumları da iyi sıkıştırılmış dosyayı içinden çıkarıp attım saniyesinde aktardı sorun burada sanırım.
Muhtemelen antivirüs taraması yavaşlatmış olabilir o zaman, okurken, yazarken ve kopyalarken tara vb. seçeneklerden kaynaklanabilir artık hangi antivirüsü kullandıysanız, ondan kaynaklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…