furkanpasaa Picopat Katılım 24 Eylül 2025 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 00:51 #1 Anakart Gigabyte A520M Taşınabilir 1 TB ölçeğinde SSD arıyorum, önerilerinizi bekliyorum. Bütçemi 4.5 K'ya kadar çıkarabilirim. Ayrıca incehesap sitesinde bu tür aygıtlar indirime giriyor mu? Şimdiden teşekkürler.
Taşınabilir 1 TB ölçeğinde SSD arıyorum, önerilerinizi bekliyorum. Bütçemi 4.5 K'ya kadar çıkarabilirim. Ayrıca incehesap sitesinde bu tür aygıtlar indirime giriyor mu? Şimdiden teşekkürler.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.635 Makaleler 49 Çözümler 12 Pazartesi 00:59 #2 Çok pahalı. Emin misin? Ona göre yorum yapmak isterim.
furkanpasaa Picopat Katılım 24 Eylül 2025 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 01:00 #3 The Tribal Chief dedi: Çok pahalı. Emin misin? Ona göre yorum yapmak isterim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam başka seçeneğim yok.
The Tribal Chief dedi: Çok pahalı. Emin misin? Ona göre yorum yapmak isterim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam başka seçeneğim yok.