marjinalamaege Femtopat Katılım 24 Haziran 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #1 Taşınabilir bir hard disk veya SSD almak istiyorum. Masaüstü PC'mde oyunları içine kurarsam bir sorun yaratır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2025
Taşınabilir bir hard disk veya SSD almak istiyorum. Masaüstü PC'mde oyunları içine kurarsam bir sorun yaratır mı?
HalimFB Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çiftci 6 Temmuz 2025 #2 marjinalamaege dedi: Taşınabilir bir hard disk veya SSD almak istiyorum. Masaüstü PC'mde oyunları içine kurarsam bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Bende Usb 3.1 arayüzüne sahip harici HDD var 2TB, oyunlar eğer hikayeli oyunsa bir sorun çıkarmıyor.
marjinalamaege dedi: Taşınabilir bir hard disk veya SSD almak istiyorum. Masaüstü PC'mde oyunları içine kurarsam bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Bende Usb 3.1 arayüzüne sahip harici HDD var 2TB, oyunlar eğer hikayeli oyunsa bir sorun çıkarmıyor.