Taşınabilir disk gerekli mi?

Makaleler
49
Sorum başlıkta. Artık net bir bilgi almak istiyorum. Google Drive doluluk oranına baktım. 6K fotoğraf ve video var toplamda. Kapladığı alan ise 111 MB.

Garip geldi bana. Sizce buna göre fiziki depolamaya gerek var mı? Profesyonel kullanıcı değilim. Office dosyalarım, fotoğraf ve video var sadece. Hesabımı 6 yıldan beri kullanıyorum.

Veya taşınabilir disk derseniz nedenini de açıklarsanız sevinirim. Hızı, sağlamlığı, bozulma riski falan yani.

Evden dışarı çok çıkan biri değilim ama bir işim çıkığında aniden hazır bulunmasını istiyorum. Taşınabilir diski sürekli yanımda taşımam saçma mı olur?

Topu size bırakıyorum...

Son düzenleme:
İşyeri PC'sindeki muhasebe kayıtları gereği her zaman yedek almak zorundayız. Daha önce 1TB bir USB HDD kullanarak ( Ki LaCie marka Seagate diske sahip kaliteli modeldi) yedek alıyorduk ve garantisi bittikten kısa bir süre sonra arızalandı. SSD de alsanız HDD de arızalanma riski var. Sanırım en iyi yöntem bulut depolama. Bence abonelik alın.

Hocam 111MB'lık dosya için neden Taşınılabilir Disk alma zahmetine giriyorsunuzki 16GB yada 8GB Flash Bellek alın daha iyi olur sizin için

Benim gibi her arkadaşa her dosta her komşuya formata tamire gidiyorsanız gerekli.

Hocam taşınabilir diskler işinizi kolaylaştırır. İmkanınız varsa Ssd alıp apart ile kullanabilirsiniz. Hız konusunda sizi tatmin eder.

Hocam 111MB'lık dosya için neden Taşınılabilir Disk alma zahmetine giriyorsunuzki 16GB yada 8GB Flash Bellek alın daha iyi olur sizin için
Hocam fotoğraf ve video sınırsız yükleme özelliği varken ben yükleme yaptım. 6K fotoğraf ve video var demek istedim.

Bu arada taşınabilir disk yerine Google'dan paralı şekilde kapasite arttırsam nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…