Selamlar, harici diski açmaya çalıştığım zaman diski biçimlendirmemi istiyor fakat içinde benim için önemli fotoğraflar, videolar var. Chkdsk komutlarını denediğim zaman ise parametre hatası alıyorum. İçindeki belgeleri kurtarmanın bir yolu var mıdır?
Diskin şu ana kadar yaşaması bile mucize Recuva ile acilen verilerinizi kurtarın ya da chkdsk bittikten sonra erişebilirseniz diske. Disk yüzeyi ya da okuyucu kafa ve yazma kafaları ile ilgili sorunları var diskin şuan bile bozulabilir.
Disk yönetiminde nasıl görünüyor disk? Bu hata olmadan önce ne oldu diske düştü mü? Eğer düştüyse HD Tune den health sekmesinin fotoğrafını paylaşın o diskin. Recuva ile kurtarabilirsin dosyaları.
Diski düzgün çıkartmadıysan da böyle olabilir. Bide chkdsk /f /r yapıp tekrar dener misiniz? Ve chkdsk işlemi daha bitmemiş kapatmanı tavsiye etmem eğer aynı yerde takılı kalıyorsa kapat. HD Tune den health sonucunu paylaşın ve Chkdsk bozuk dosya kayıtları bulmuş.
Diskin şu ana kadar yaşaması bile mucize Recuva ile acilen verilerinizi kurtarın ya da chkdsk bittikten sonra erişebilirseniz diske. Disk yüzeyi ya da okuyucu kafa ve yazma kafaları ile ilgili sorunları var diskin şuan bile bozulabilir.
Diskin kendisi ile ilgili sorun olmalı yere düşmediyse eğer. Verilerinizi aldıktan sonra garantiye yollayın. Kullanıcı hatası bile diyebilirler. Disk kaç yıllık? Ve disk sıcaklık sınırına ulaşıyor 50 derece ve üstü biraz sıkıntılı.
Diskin kendisi ile ilgili sorun olmalı yere düşmediyse eğer. Verilerinizi aldıktan sonra garantiye yollayın. Kullanıcı hatası bile diyebilirler. Disk kaç yıllık? Ve disk sıcaklık sınırına ulaşıyor 50 derece ve üstü biraz sıkıntılı.
Ve disk 2. el olmalı 3 yıl kullandığınızı düşünmüyorum diski. Ben olsam şikayet ederdim kullanılmış disk verdikleri için. Aldığından beri bozuk olmalı disk.