- Makaleler
- 3
Oyun depolamak istiyorum ama 100-120GB oyunların aktarımı çok mu uzun sürer? 2023 itibarıyla hala daha kullanılabilir mi?
1-2 saatte atıyor genelde. USB 3.0 ile sorun yaşamadım.Oyun depolamak istiyorum ama 100-120GB oyunların aktarımı çok mu uzun sürer? 2023 itibarıyla hala daha kullanılabilir mi?
Neye evet hocam? Verimsiz olması mı, uzun sürmesi mi? Ayrıca taşınabilir SSD linkleri atabilir misiniz?SSD alırsan hayır. HDD alırsan, evet.
3.0 modelleri herhangi bir HDD olabilir değil mi hocam?1-2 saatte atıyor genelde. USB 3.0 ile sorun yaşamadım.
Evet çoğu destekli. Taşınabilir SSD tam saçmalık.Neye evet hocam? Verimsiz olması mı, uzun sürmesi mi? Ayrıca taşınabilir SSD linkleri atabilir misiniz?
3.0 modelleri herhangi bir HDD olabilir değil mi hocam?
Neden hocam?Evet çoğu destekli. Taşınabilir SSD tam saçmalık.
Çünkü taşınabilir SSD sizi çok limitliyor hız açısından ve normal SSD'lerden daha pahalı. Normal bir SSD alıp aparatla kullanmak daha iyi. M2 NVME bir SSD alıp aparatla hem taşınabilir hem PC'de kullanabilirsiniz. O düz Sandisk'in Portable SSD'ler tam çöp. Ayrıca o hıza ihtiyacınız yok sadece depolama istiyorsunuz genelde.Neden hocam?
Evet çok verimli olur. Depo için kullanılacaksa HDD, SSD, USB, MicroSD falan bence hiç farketmez.Oyun depolamak istiyorum ama 100-120GB oyunların aktarımı çok mu uzun sürer? 2023 itibarıyla hala daha kullanılabilir mi?
Oyun depolamak istiyorum ama 100-120GB oyunların aktarımı çok mu uzun sürer? 2023 itibarıyla hala daha kullanılabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.