H Hoppalaaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #1 Sorum açık. Taşınabilir HDD almayı düşünüyorum. USB 3.0 mevcut kasamda. AAA oyunlar oynuyorum genellikle.
Sorum açık. Taşınabilir HDD almayı düşünüyorum. USB 3.0 mevcut kasamda. AAA oyunlar oynuyorum genellikle.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.948 Makaleler 4 Çözümler 57 23 Aralık 2020 #2 Evet oynayabilirsin. Aktif olarak kullanıyorum ben de.
Assembly Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #3 Hoppalaaa dedi: Sorum açık. Taşınabilir HDD almayı düşünüyorum. USB 3.0 mevcut kasamda. AAA oyunlar oynuyorum genellikle. Genişletmek için tıkla... tabii oynayabilirsin. Bunun dahili hdd ile bir farkı olmayacaktır.
Hoppalaaa dedi: Sorum açık. Taşınabilir HDD almayı düşünüyorum. USB 3.0 mevcut kasamda. AAA oyunlar oynuyorum genellikle. Genişletmek için tıkla... tabii oynayabilirsin. Bunun dahili hdd ile bir farkı olmayacaktır.
H Hoppalaaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #4 Yamete Kudasai dedi: Evet oynayabilirsin. Aktif olarak kullanıyorum ben de. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda çok gecikme olur dendi bana emin olamadım o yüzden sormak istedim. Tavsiye ettiğiniz bir model var mı ?
Yamete Kudasai dedi: Evet oynayabilirsin. Aktif olarak kullanıyorum ben de. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda çok gecikme olur dendi bana emin olamadım o yüzden sormak istedim. Tavsiye ettiğiniz bir model var mı ?
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.948 Makaleler 4 Çözümler 57 23 Aralık 2020 #5 Hoppalaaa dedi: Oyunlarda çok gecikme olur dendi bana emin olamadım o yüzden sormak istedim. Tavsiye ettiğiniz bir model var mı ? Genişletmek için tıkla... Gecikme falan yok. Sadece yüklemeler SSD'ye göre bariz uzun olur o kadar. Model olarak da bütçeni belirterek yeni konu açarsan yardımcı olurlar.
Hoppalaaa dedi: Oyunlarda çok gecikme olur dendi bana emin olamadım o yüzden sormak istedim. Tavsiye ettiğiniz bir model var mı ? Genişletmek için tıkla... Gecikme falan yok. Sadece yüklemeler SSD'ye göre bariz uzun olur o kadar. Model olarak da bütçeni belirterek yeni konu açarsan yardımcı olurlar.
2 213639 Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 702 Çözümler 6 23 Aralık 2020 #6 Oynarsınız. Sadece USB 3.0 olmasına önem gösterin.
H Hoppalaaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #7 Yamete Kudasai dedi: Gecikme falan yok. Sadece yüklemeler SSD'ye göre bariz uzun olur o kadar. Model olarak da bütçeni belirterek yeni konu açarsan yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... O zaman yeni bir konu açayım. Teşekkürler. Yamete Kudasai dedi: Gecikme falan yok. Sadece yüklemeler SSD'ye göre bariz uzun olur o kadar. Model olarak da bütçeni belirterek yeni konu açarsan yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Hocam size özel mesaj yolu ile ulaşabilir miyim? Mesaj atamıyorum da size. Siz bana atsanız sormak istediklerim var. Son düzenleme: 23 Aralık 2020
Yamete Kudasai dedi: Gecikme falan yok. Sadece yüklemeler SSD'ye göre bariz uzun olur o kadar. Model olarak da bütçeni belirterek yeni konu açarsan yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... O zaman yeni bir konu açayım. Teşekkürler. Yamete Kudasai dedi: Gecikme falan yok. Sadece yüklemeler SSD'ye göre bariz uzun olur o kadar. Model olarak da bütçeni belirterek yeni konu açarsan yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Hocam size özel mesaj yolu ile ulaşabilir miyim? Mesaj atamıyorum da size. Siz bana atsanız sormak istediklerim var.