U Utku35 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2014 #1 Merhabalar, 1 tb taşınabilir Harddiskim pc ye taktığımda ışığı yanıp sönüyor fakat pc görmüyor. İçindeki bilgiler benim için çok önemli. Kurtarma ihtimali var mı acaba varsa nasıl. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar, 1 tb taşınabilir Harddiskim pc ye taktığımda ışığı yanıp sönüyor fakat pc görmüyor. İçindeki bilgiler benim için çok önemli. Kurtarma ihtimali var mı acaba varsa nasıl. Yardımcı olursanız sevinirim.
U Utku35 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2014 #3 İşletim sistemim XP.
A Ahmet Doğan Ziyaretçi 29 Temmuz 2014 #4 Fark etmez. Çalıştıra bunu yaz compmgmt.msc. Disk yönetiminde görünüyor mu diye kontrol et.
U Utku35 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2014 #5 Hayır görünmüyor. Ama Hard Disk ışığı yanıyor. Hatta hard Disk titriyor ki çalışırken yaptığı şeyleri yapıyor ama veriler yok
Hayır görünmüyor. Ama Hard Disk ışığı yanıyor. Hatta hard Disk titriyor ki çalışırken yaptığı şeyleri yapıyor ama veriler yok
U Utku35 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2014 #7 Aslında çalıştığı belli ama pc görmüyor işte Uzun süredir kullanıyorım ve büyük ölçüde tamamı dolu ve çoğu önemli bilgiler
Aslında çalıştığı belli ama pc görmüyor işte Uzun süredir kullanıyorım ve büyük ölçüde tamamı dolu ve çoğu önemli bilgiler