beratozdemir23 Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #1 Amazon.com.tr - Harici depolama için üste bıraktığım linkteki hard disk kutusunu aldım. İş görür mü?
Onatin09 Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 525 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #2 beratozdemir23 dedi: Amazon.com.tr - Harici depolama için üste bıraktığım linkteki hard disk kutusunu aldım. İş görür mü? Genişletmek için tıkla... Keşke usb3.0 alsaydınız hocam.
beratozdemir23 dedi: Amazon.com.tr - Harici depolama için üste bıraktığım linkteki hard disk kutusunu aldım. İş görür mü? Genişletmek için tıkla... Keşke usb3.0 alsaydınız hocam.
beratozdemir23 Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #3 Onatin09 dedi: Keşke usb3.0 alsaydınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam elimde ki hdd laptop hddsi, Oyunlar onun içinde o yüzden alıyorum. Patrona sordum al bunu iş görür dedi. oyunları sisteme aktardıktan sonra satacağım zaten hocam.
Onatin09 dedi: Keşke usb3.0 alsaydınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam elimde ki hdd laptop hddsi, Oyunlar onun içinde o yüzden alıyorum. Patrona sordum al bunu iş görür dedi. oyunları sisteme aktardıktan sonra satacağım zaten hocam.