E EnsAkd00 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #1 Bende laptop var ona taşınabilir hard disk alıp hardiskin içine oyun yükleyeceğim. Oyunu açar mı açarsada performans düşer mi?
Bende laptop var ona taşınabilir hard disk alıp hardiskin içine oyun yükleyeceğim. Oyunu açar mı açarsada performans düşer mi?
Ş şahıs Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 1.434 Çözümler 8 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 1600 Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Asus rx 550 4gb gigabyte b450m -h wd10ezex , suv400s37240g Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 17 Şubat 2024 #2 EnsAkd00 dedi: Bende laptop var ona taşınabilir hard disk alıp hardiskin içine oyun yükleyeceğim. Oyunu açar mı açarsada performans düşer mi? Genişletmek için tıkla... Açılış hızı dışında bir sorun olmaz. (oyunların)
EnsAkd00 dedi: Bende laptop var ona taşınabilir hard disk alıp hardiskin içine oyun yükleyeceğim. Oyunu açar mı açarsada performans düşer mi? Genişletmek için tıkla... Açılış hızı dışında bir sorun olmaz. (oyunların)
SelamAleykm Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #3 EnsAkd00 dedi: Bende laptop var ona taşınabilir hard disk alıp hardiskin içine oyun yükleyeceğim. Oyunu açar mı açarsada performans düşer mi? Genişletmek için tıkla... Performans düşmez lakin oyun açılırken, bir bölümü yüklerken daha fazla bekleyebilirsiniz.
EnsAkd00 dedi: Bende laptop var ona taşınabilir hard disk alıp hardiskin içine oyun yükleyeceğim. Oyunu açar mı açarsada performans düşer mi? Genişletmek için tıkla... Performans düşmez lakin oyun açılırken, bir bölümü yüklerken daha fazla bekleyebilirsiniz.
DeltaPfc Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 80 17 Şubat 2024 #4 EnsAkd00 dedi: Bende laptop var ona taşınabilir hard disk alıp hardiskin içine oyun yükleyeceğim. Oyunu açar mı açarsada performans düşer mi? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyordum bir sıkıntı olmuyorda hard disk üzerine 2.5 inç ve de RPM düşükse oyunların açılması 1 asır sürer.
EnsAkd00 dedi: Bende laptop var ona taşınabilir hard disk alıp hardiskin içine oyun yükleyeceğim. Oyunu açar mı açarsada performans düşer mi? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyordum bir sıkıntı olmuyorda hard disk üzerine 2.5 inç ve de RPM düşükse oyunların açılması 1 asır sürer.
E EnsAkd00 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #5 şahıs dedi: Açılış hızı dışında bir sorun olmaz. (oyunların) Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken sorun olurmu
şahıs dedi: Açılış hızı dışında bir sorun olmaz. (oyunların) Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken sorun olurmu
DeltaPfc Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 80 17 Şubat 2024 #6 EnsAkd00 dedi: Oyun oynarken sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Dokuların geç yüklenmesi gibi sorunlar olabilir.
EnsAkd00 dedi: Oyun oynarken sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Dokuların geç yüklenmesi gibi sorunlar olabilir.
E EnsAkd00 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #7 Hepinize teşekkürler